Dacă sunteți tipul de jucător căruia îi place să meargă țintă la cel mai mare câștig, atunci jocurile de jackpot progresiv sunt exact mijlocul potrivit. Există jackpot-uri progresive cu premii de peste 17 milioane de lire sterline care așteaptă să fie câștigate într-o varietate de jocuri. Indiferent dacă vă pasionează sloturile, jocurile de cărți și la masă, jocurile arcade, poker-ul video sau orice altceva, sigur veți găsi câteva jocuri progresive pe placul dvs. Iată o mică selecție a jocurilor disponibile în prezent.

Gladiator Road to Rome – cel mai nou joc progresiv de jackpot

screenshot-1

Recent lansat, jocul Gladiator Road to Rome, este cel mai nou joc de jackpot progresiv. Ca și foarte popularul Gladiator, acest joc se bazează pe filmul cu același nume și vă aduce pe role toate personajele preferate. Chiar dacă este un joc nou, vă oferă deja un jackpot progresiv în valoare de peste 610.000 de £!

Este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe. În spatele rolei, puteți vedea colosseumul și există steaguri pe fiecare parte a ecranului. Simbolurile cu valoare ridicată includ caracterele Commodus, Lucilla, Proximo și Tigris din Galia.

Există, de asemenea, un simbol Gladiator care poate ateriza pe role, iar atunci când acoperă toate pozițiile de pe o rolă, va deveni wild și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și bonus.

Există un simbol scatter, cu scuturi și arme, și când trei, patru sau cinci aterizează pe role, veți câștiga 5, 8 sau 12 rotiri gratuite, respectiv. Veți fi apoi direcționați la un ecran unde trebuie să alegeți trei dintre cele douăsprezece scuturi pentru a primi mai multe bonusuri. Fiecare scut poate acorda:

 • Învârtiri suplimentare gratuite – până la 3 învârtiri suplimentare gratuite.
 • Multiplicator de câștig – Un multiplicator de până la 3x.
 • Simbol Boost plată – Crește de 5 ori plata unui simbol ales aleatoriu.
 • Simbol Extra Wild – Un simbol ales aleatoriu devine Extra Wild în timpul învârtirilor.
 • Simbolul plătește ca scatter – Un simbol este ales la întâmplare pentru a se comporta ca simbol scatter. Se va și extinde în timpul învârtirilor.
 • Gladiator Wild Nudge – Atunci când un simbol al Gladiatorului se oprește parțial pe role, se mișcă și își face loc pentru a transforma în Wild întreaga rolă.

Slotul oferă, de asemenea, un joc Gladiator Bonus și aici este locul unde puteți câștiga jackpotul progresiv. Începe atunci când simbolurile bonusului Coif se opresc simultan pe rolele 2, 3 și 4. În continuare, vi se vor arăta nouă coifuri din bronz, din argint sau din aur. Fiecare metal valorează un premiu diferit în bani (aurul fiind cel mai valoros) și dacă toate cele nouă coifuri sunt realizate din aur, jackpotul progresiv este al dvs.!

Gladiator Road to Rome are o gamă de pariuri de la 0,25 £ până la 125 £ per învârtire, astfel încât nu o să vă coste o avere să-l jucați. În plus față de jackpotul progresiv, slotul oferă o plată fixă maximă de 1.000x când cinci simboluri gladiator se opresc de-a lungul unei linii de plată. Commodus poate plăti până la 500x, Lucilla poate plăti până la 375x, Proximo poate plăti până la 250x, iar Tigris din Galia poate plăti până la 250x.

Dacă sunteți în căutarea unui nou joc cu jackpot progresiv, atunci acordați o șansă acestui nou slot interesant.

Justice League – Un jackpot progresiv potrivit pentru super-eroi

justice-league-slot-graphics-screenshot

Dacă sunteți un fan al super-eroilor și în special al eroilor DC Comic, atunci slot-ul Justice League vă va fi pe plac cu siguranță. Dacă adăugați la aceasta faptul că este conectat la patru jackpot-uri progresive, cel mai mare fiind în valoare de peste 1 milion de lire sterline, atunci acest joc devine unul care trebuie neapărat încercat.

Justice League este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată fixe. Rolele se situează într-un peisaj stâncos, în timp ce simbolurile sunt super-eroi, incluzându-i pe Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash. Simbolurile cu valoare scăzută aparțin și ele acestei teme și sunt alcătuite din diferite logouri ale eroilor.

Logo-ul Justice League este simbol wild și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a ajuta și a forma câștiguri. Există trei simboluri scatter, cutii colorate în roșu, alb și bronz, care declanșează secvența principală de bonus.

Puteți primi în orice moment o reînvârtire Super-erou. Una dintre pozițiile de pe role va fi evidențiată cu un chenar roșu și, dacă un super-erou se va opri în interiorul chenarului, acesta se va transforma în wild. Secvența va fi repetată și dacă se întâmplă acest lucru de cinci ori înseamnă că toate simbolurile super-erou vor fi wild în învârtirea finală și aceasta ar trebui să producă un câștig mare.

Dacă simbolurile scatter se opresc pe rolele 1, 3 și 5 în același timp, încep învârtirile gratuite. Există șase jocuri cu învârtiri gratuite, unul pentru fiecare super-erou, iar un alt erou este deblocat la fiecare învârtire a rolelor.

 • The Flash – Acordă 15 învârtiri gratuite cu un chenar al secvenței la fiecare învârtire
 • Cyborg – Acordă 12 învârtiri gratuite în timpul cărora un chenar al secvenței este prezent în fiecare învârtire și un chenar suplimentar este adăugat după o învârtire fără transformare în wild.
 • Aquaman – Acordă 10 învârtiri în timpul cărora, de fiecare dată când un simbol intră în chenarul secvenței, toate celelalte simboluri identice de pe role devin wild.
 • Wonder Woman – Acordă 7 învârtiri cu până la cinci chenare ale secvenței adăugate pe role la fiecare învârtire și, de fiecare dată când un super-erou intră în chenar, toate celelalte simboluri identice de pe role devin wild.
 • Superman – Acordă 5 învârtiri cu un chenar gigantic de 2×2 pe role la fiecare învârtire. Acesta va transforma toți super-eroii care cad în chenar în simboluri wild.
 • Batman – Acordă 2 învârtiri în timpul cărora, dacă un super-erou intră în chenarul secvenței, toate simbolurile de super-eroi de pe role se transformă în simboluri wild.

Jackpot-ul progresiv uriaș este câștigat din jocul jackpot DC Super Heroes. Jocul poate începe în orice moment în timpul jocului principal și, odată ce acesta începe, aveți garanția că veți câștiga unul dintre jackpot-uri. În joc trebuie să dezvăluiți pătrate pe o grilă. Fiecare pătrat se va transforma într-o culoare diferită, reprezentând unul dintre cele patru jackpot-uri. Veți câștiga jackpot-ul corespunzător odată ce descoperiți trei pătrate identice (Grand, Major, Minor sau Mini).

Justice League are o gamă largă de pariuri, de la 0,40 £ până la £ 2,000 per învârtire, și există o plată mare de 750x pentru cinci simboluri wild pe o linie de plată. Batman poate plăti până la 500x, Superman poate plăti până la 400x, Wonder Woman poate plăti până la 300x, iar Aquaman, Cyborg and The Flash pot plăti până la 150x.

Cu un jackpot progresiv de peste 1 milion de lire sterline, acest slot vă va face cu siguranță să vă simțiți ca un super-erou.

MegaBall – Loteria la un nivel complet nou

mega-ball

Dacă vă place să jucați la loterie în fiecare săptămână și ați dori să faceți acest lucru mai des atunci MegaBall este jocul perfect pentru dvs. Acest joc amuzant în stil loto nu numai că vă oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, dar este, de asemenea, conectat la un jackpot progresiv în valoare de aproape 50.000 de lire sterline.

Acesta este un joc arcade destul de simplu, dar vă oferă șansa de a plasa opt tipuri diferite de pariuri pe o tragere la sorți a unui număr de șase bile. Extragerile au loc în fiecare minut și între extrageri se pot plasa mai multe tipuri de pariuri diferite.

Pariul „Jackpot” este foarte simplu. Trebuie doar să alegeți cinci numere și dacă toate cele cinci sunt extrase, atunci jackpot-ul este al dvs.

Următorul tip de pariu este numit „Culori”. Fiecare bilă extrasă va fi roșie, galbenă sau albastră și puteți paria pe câte bile de fiecare culoare vor fi extrase. Plățile pentru acest tip de pariu variază de la x2,70 pentru a alege corect două bile, până la x1.450 pentru șase bile de aceeași culoare.

Pariul „Cocktail” vă oferă posibilitatea de a alege unul sau două cocktail-uri. Un cocktail unic este atunci când sunt extrase cel puțin o bilă din fiecare culoare, în timp ce un cocktail dublu este cel de două bile de fiecare culoare extrase. Acesta oferă cote de x1,20, respectiv de x6,70.

Pariul „A șasea” este foarte simplu, puteți paria pe culoarea sau numărul celei de-a șasea bile trase. Un pariu color va fi plătit de x2,85 ori, în timp ce un pariu numeric va fi plătit de x45 ori.

Pariul „Ordine” se referă la faptul dacă bilele trase vor fi în ordine ascendentă sau descendentă. Indiferent dacă alegeți ascendent sau descendent, acest pariu plătește x680.

Pariul „Numere” vă permite să alegeți până la patru numere. Alegerea unu, doi, trei sau patru plătește la x7,60, x71, x820 și respectiv x12,300.

Pariul „Prima și ultima” este dacă prima bilă este mai mare decât ultima și invers. Acest pariu plătește de x1,90 ori.

În cele din urmă, pariul „Total” este pariul pe suma tuturor bilelor. Plățile se situează între x2,75 pentru 101 – 140, până la x5.200 pentru 251 sau mai mult.

Acesta este un joc foarte plăcut, în stil loto, care este perfect pentru a vă petrece timpul liber și, cu puțin noroc, ați putea chiar câștiga jackpotul progresiv.

Mult mai multe jocuri cu jackpot progresiv

Acestea sunt doar câteva din multele jocuri progresive de care vă puteți bucura. Nu uitați să aruncați o privire în jur, ca să nu le ratați!