Există numeroase trucuri și strategii la care apelează cei pasionați de jocurile ca la aparate 777, pentru a-și îmbunătăți rezultatele și pentru a-și crește șansele de câștig. Însă, înainte de a apela la aceste trucuri, este important de înțeles că rețeta succesului nu este garantată – în fond, păcănelele se bazează pe noroc.

 

Totuși, dacă ții cont și testezi anumite lucruri, vei reuși  în mod sigur să fii mai relaxat și mai concentrat, deci și un jucător mai bun.

 

5 lucruri pe care le poți încerca dacă vrei să îți îmbunătățești abilitățile de jucător:

 

  • ODIHNEȘTE-TE

Odihna este un factor foarte important pentru sănătatea organismului. Chiar dacă pentru a deveni un jucător din ce în ce mai bun la aparate, trebuie să joci din ce în ce mai mult, acest lucru nu înseamnă că odihna trebuie neglijată. Dacă vei avea un program organizat atât pentru somn și relaxare, cât și pentru distracția din cazino, vei reuși să te simți înviorat, plin de viață și, cel mai important, mintea ta va fi tot timpul limpede, gata să se concentreze la ce are de făcut. Gândirea clară conduce la decizii mai bune, care, la rândul lor, conduc la rezultate mai bune în ceea ce privește jocurile de noroc.

 

  • EXERSEAZĂ

Așa cum un sportiv trebuie să facă în mod constant antrenamente pentru a evolua, la fel și un jucător de cazino trebuie să exerseze pentru a deveni din ce în ce mai bun. Modurile în care poți exersa sunt numeroase. Trebuie doar să testezi și să vezi singur ce funcționează cel mai bine pentru tine și îndemânările tale. De exemplu, poți începe prin a juca sloturile online pe gratis (vezi aici cum), astfel încât să vezi ce strategie de joc îți oferă mai multe șanse de câștig. De asemenea, poți urmări și studia alți jucători, pentru a vedea cum abordează ei fiecare joc în parte. Bineînțeles, important este să și aplici tot ceea ce exersezi. Așadar, imediat ce te simți pregătit, e momentul să începi să joci pe bani reali.

 

  • ASCULTĂ MUZICĂ

Un alt sfat care te poate transforma într-un jucător mai bun este să asculți melodiile tale preferate atunci când joci. Este adevărat, toate jocurile ca la aparate, mai ales cele online, au background sonor. Însă dacă tu preferi să joci același joc mecanic mai mult timp, la un moment dat creierul se va plictisi de melodia și sunetele repetitive și nu va mai da același randament. În schimb, dacă asculți piesele care îți plac în timp ce joci, te vei simți mult mai confortabil, în elementul tău și te vei relaxa. Cu alte cuvinte, îți vei îmbunătăți abilitățile și vei deveni un jucător mai bun.

 

  • NOTEAZĂ

Indiferent dacă joci pentru a te distra sau pentru a da lovitura cea mare, ar fi bine să îți notezi pe o foaie de hârtie obiectivul tău, înainte de a începe să joci. Mulți psihologi, prin studiile pe care le-au făcut, au reușit să dovedească faptul că atunci când dorințele, obiectivele, scopurile sunt notate undeva, aceastea devin mai puternice.  Așa că, deși poate părea banal, poți scrie pe un bilet, un mesaj specific cum ar fi: ”Anul acesta o să am un câștig masiv la jocurile de noroc”.  Poate că va funcționa sau poate că nu, însă în mod sigur nu o să te încurce cu nimic dacă faci acest lucru!

 

  • RÂZI ȘI SCAPĂ DE STRES

Chiar dacă atunci când joci la păcănele te simți bine, trebuie să recunoști că suspansul și adrenalina specifică acestor jocuri, te pot stresa uneori. Vestea bună este că s-a dovedit științific faptul că una dintre cele mai eficiente metode de a combate stresul este râsul. Așadar, când simți că devii prea stresat și că te macină griji precum o eventuală pierdere, mai bine fă o pauză și detașează-te. Poți citi un banc, te poți uita la un videoclip amuzant sau poți suna chiar și un prieten care are obiceiul să te facă să râzi. Vei observa că după o porție zdravănă de râs, vei deveni mai bun la jocurile de noroc.

 

Ce zici? Ești pregătit să pui aceste sfaturi în practică pentru a vedea ce funcționează și ce nu funcționează pentru tine?

 

 

 

Sursa foto: gamblingsites.org