Pariuri pe victoria echipei favorite? Pronosticuri pentru scorul final al unui meci de fotbal sau al unui meci de tenis? Cu siguranță astfel de pariuri îți sunt cunoscute, însă ceea ce probabil nu știai este faptul că, de-a lungul istoriei, oamenii au pariat pe tot felul de evenimente și întâmplări. Mai jos poți regăsi topul celor mai ciudate dintre acestea.

Top 5 cele mai CIUDATE pariuri din istoria jocurilor de noroc:

1.Primul om pe Lună

În anul 1964, David Threlfall a vrut să parieze că oamenii vor reuși să ajungă pe Lună în 7 ani. Pentru că un astfel de pariu nu se regăsea în oferta niciunei case de pariuri, acesta a solicitat o cotă companiei britanice William Hill. Casa de pariuri i-a dat cota de 1000:1 să se întâmple ceea ce susținea, astfel că David Threlfall a pariat 10 lire sterline. Cinci ani mai târziu, Neil Armstrong a pășit pe lună, iar pariorul a încasat 10.000 de lire.

2.În Echipa Națională

Peter Edwards a pariat 50 de lire sterline că nepotul său, Harry Wilson, în vârstă de 3 ani la acel moment, va ajunge să joace în naționala Țara Galilor. În anul 2013, la finalul meciului cu Belgia, Harry Wilson, care avea acum 16 ani, era cel mai tânăr jucător care a debutat la națională. Bunicul a fost foarte mândru de nepotul său, mai ales că acesta i-a adus un câștig de aproape 200.000 de dolari.

3.Yeti – există sau nu există

Alpinistul Chris Bonnington a cerut cotă, în anul 1988, unei case de pariuri că, în urma unei expediții în Munții Himalaya, se va întoarce cu dovezi că Yeti există. La întoarcere, acesta a prezentat dovezi privind existența celebrului monstru, însă Ministerul Agriculturii le-a confiscat, iar pariul nu a fost validat.

4.Tată la 100 de ani

Un alt pariu neobișnuit a fost cel făcut de John Richardson în anul 1995. Acesta a pariat pe o cotă cerută unei case de pariuri că în 2040 va concepe un copil. Britanicul avea 55 de ani în momentul în care a plasat miza, ceea ce înseamnă că acesta a pariat pe faptul că va deveni tată la vârsta de 100 ani.

5.Mușcătura lui Suarez

Un pariu cel puțin interesant l-a avut în prim-plan pe Luis Suarez. Uruguayanul își mușcase doi adversari înainte de Cupa Mondială din 2014, iar o casă de pariuri din Norvegia a oferit o cotă de 175 celor care erau dispuși să parieze că Suarez va repeta gestul la cea mai importantă competiție inter-țări. Cea de-a treia victimă a fotbalistului a fost Giorgio Chiellini, care a făcut fericiți o sută de pariori.