Verifică-ți contul MaxBet.ro și primești 50 RON bonus fără depunere!

Este simplu să obții 50 RON gratis pentru a-ți încerca norocul la sloturile tale preferate. Tot ce trebuie să faci este să îți verifici contul de jucător cu un act de identitate.

 Încarcă o fotografie cu buletinul, pașaportul sau permisul de conducere direct pe site în contul tău de jucător, ramura Verificare.

Pentru ca procesul să fie realizat cu succes, fotografia documentului pe care alegi să îl trimiți trebuie să fie clară, să se vadă toate cele 4  colțuri și să nu fie folosit bliț-ul.

Imediat ce procesul de verificare este finalizat, vei primi un e-mail sau sms de confirmare și ulterior vei putea activa bonusul gratuit, pe care îl vei putea folosi la majoritatea jocurilor de la Cazino.

Promotion

Participă la concursurile noastre de pe pagina de Facebook!

În general, ca să fii printre fericiții câștigători trebuie să răspunzi cât mai repede și corect.

Premiile concursurilor constau în rotiri gratuite, bonusuri în bani sau freebet-uri.

Pentru mai multe șanse de câștig, sfatul nostru este să activezi setările pentru notificări, astfel încât acestea să îți apară cu prioritate  în newsfeed imediat ce au fost publicate.

20191122_175657

Joacă gratis în varianta DEMO!

Toate jocurile de pe site-ul nostru dispun și de varianta DEMO. Te poți juca gratis și poți încerca orice slot dorești fără să efectuezi o depunere.

Funcția DEMO îți dă posibilitatea să simulezi o sesiune de joc cu toate caracteristicile sale.

Distrează-te fără să riști nimic!

IMG_8897

Și asta nu este tot, pregătim și alte suprize jucătorilor noștri! Trebuie doar să fii cu ochii pe pagina noastră și să îți verifici cu regularitate adresa de e-mail!