Un mit din lumea cazinourilor online este acela că poți câștiga doar dacă joci pe mize mari. Total neadevărat! Cu puțin noroc și o miză de doar 1 RON la slotul Divine Fortune,  jucătorul MaxBet a pus mâna pe un jackpot în valoare de 365.839,16 RON!

Am luat legătura cu fericitul câștigător pentru a-l felicita și pentru a afla mai multe despre experiența lui pe site-ul MaxBet.ro.

25-02-BIG-WIN_post

 

Î: Care au fost gândurile tale când ai văzut Jackpotul?

R: Pentru început, nu am realizat. Este un câștig uriaș pe care îl iei o dată în viață. Mă simt foarte norocos, dar în același timp știu că e nevoie și de curaj ca să îți încerci șansa!

Î: Când ai realizat cât de mare este câștigul?

R: Sincer, mi-a luat ceva timp să realizez. Nu mă așteptam la un asemenea Jackpot!

Î: Care a fost prima ta reacție după ce ai câștigat? Îți venea să crezi că tocmai ți s-a întâmplat asta?

R: Am fost foarte surprins să văd marele câștig. Atât de surprins că am făcut poză la ecran și i-am trimis imediat soției mele, să fiu sigur că nu văd eu greșit.

Î: Ce plănuiești să faci cu banii?

R: Situația noastră este una bună și nu mă gândesc să investesc banii în nimic. Poate doar să ies la pensie mai devreme.

Î: Când ai început să joci la Cazino?

R: Am început să joc la Cazino în urmă cu câțiva ani. Obișnuiesc să joc Divine Fortune, dar îmi place să joc și la Loto.

Î: Care este operatorul tău favorit?

R: Cu siguranță MaxBet este operatorul meu preferat acum.

Î: Care a fost cel mai mare câștig al tău de până acum la Cazino?

R: Nu pot să spun că am câștigat sume considerabile în Cazino până acum, dar am câștigat la Loto 6/49 10.000 RON și o mașină Dacia.

Î: Vei continua să joci la MaxBet.ro?

R: Cu siguranță! Voi continua să joc la MaxBet.ro de câte ori o să am ocazia.

Î: Vei recomanda și prietenilor tăi să joace la MaxBet.ro?

R: Bineînțeles, nici nu se pune problema! Recomand MaxBet.ro tuturor, cu atât mai mult acum, când am văzut din proprie experiență că poți câștiga sume uriașe în orice moment!