Le oferim jucătorilor noștri sute de jocuri, astfel încât suntem siguri că există jocuri pe placul tuturor. Pentru a ne ajuta jucătorii să aleagă, selectăm un număr dintre ele ca jocuri recomandate. Acestea reprezintă o mică selecție a tuturor titlurilor disponibile în cazinou și sunt o modalitate excelentă de a descoperi titluri noi și interesante.

White King – O frumoasă călătorie prin natură

white-king-playtech-free-slot-768x479

Natura este o temă populară pentru sloturile online. Tema le permite jucătorilor să fie transportați în părți ale lumii pe care s-ar putea să nu aibă niciodată șansa să le viziteze și să vadă imagini uimitoare din sălbăticie. White King este unul dintre aceste sloturi, iar subiectul său se învârte în jurul leului alb, regele junglei, și transportă jucătorii pe o frumoasă câmpie africană.

White King este un slot cu 5 role, cu 4 rânduri și până la 40 de linii de plată. În spatele rolelor, puteți vedea o câmpie înverzită, în depărtare, munți cu vârfurile acoperite de zăpadă, iar în prim plan niște ruine străvechi. Există doar patru simboluri de mare valoare, o coroană, o leoaică albă, o vultur și doi pui de leu. Simbolurile de valoare inferioară sunt cărțile de joc obișnuite 9, 10, J, Q, K și A.

Leul Alb însuși este simbol wild. Se poate opri în stive pe toate rolele și va înlocui toate celelalte simboluri, în afară de simbolul scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Sigla jocului este simbol scatter și poate ateriza pe cele trei role de la mijloc.

Secvența principală bonus este reprezentată de Învârtirile gratuite Noapte maiestuoasă. Secvența începe atunci când simbolurile scatter White King se opresc simultan pe rolele doi, trei și patru. Vă sunt acordate cinci învârtiri gratuite, în timpul cărora se adaugă un număr mare de simboluri wild suplimentare, pentru a vă ajuta să formați cât mai multe combinații câștigătoare cu putință. În plus, dacă primiți încă trei simboluri scatter, puteți câștiga mai multe învârtiri gratuite, nelimitat.

Oricine își poate permite să încerce acest joc, datorită plajei uriașe de pariuri care pot fi plasate – de la 0,01 £ până la 2.000 £ per învârtire. Jocul oferă câteva secvențe suplimentare, care fac jocul rapid și ușor de jucat, există o funcție de Joc automat, un Mod turbo și un buton de pariu maxim.

Slotul are un câștig maxim de 1.000x, câștigat dacă cinci simboluri wild se opresc pe o linie de plată. Simbolul coroană poate să plătească până la 400x, în timp ce cele trei simboluri animale pot plăti până la 250x. A, K, Q și J pot plăti până la 150x, iar 10 și 9 pot plăti până la 100x.

Dacă vreți să experimentați natura în cele mai frumoase momente ale sale și să întâlniți leul maiestuos, atunci încercați slotul White King săptămâna aceasta.

Halloween Fortune – Să preparăm niște câștiguri

Halloween_fortune_2_slot

Mulți oameni iubesc Halloween-ul, se îmbracă în costume înfricoșătoare și se distrează cu prietenii. Din nefericire, Halloween vine doar o dată pe an, dar, datorită sloturilor Halloween Fortune, puteți intra în spiritul sărbătorii în orice moment.

Halloween Fortune este un slot cu 5 role, cu 3 rânduri și până la 20 de linii de plată. În spatele rolelor transparente puteți vedea o cabană înfricoșătoare și copaci desfrunziți, sub o lună plină, strălucitoare. Toate simbolurile jocului sunt legate de această temă. Cele trei simboluri de înaltă valoare sunt trei vrăjitoare îmbrăcate în albastru, roșu și verde. Simbolurile de valoare inferioară sunt o pisică neagră, un corb, un suport de lumânare în formă de craniu, o poțiune roz și un pandantiv.

Dovleacul luminat este simbol wild și va înlocui toate celelalte simboluri, în afară de simbolurile scatter și bonus, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este sigla jocului în timp ce cazanul este simbolul bonus.

Dacă obțineți simbolul bonus cazan pe rolele unu și cinci simultan, se declanșează Bonusul de poțiuni al Vrăjitoarelor. Mai întâi, le veți vedea de aproape pe cele trei vrăjitoare și trebuie să alegeți una dintre ele pentru a vă arăta câte învârtiri gratuite ați câștigat. Această vrăjitoare vă va însoți apoi la cazan, unde trebuie să alegeți dintre șase poțiuni pentru a descoperi un multiplicator. În acest fel este posibil să câștigați până la 20 de învârtiri gratuite, cu un multiplicator de 10. Mai presus de toate, puteți redeclanșa învârtirile gratuite, la infinit, dacă simbolul bonus se oprește din nou pe rolele 1 și 5.

Slotul oferă și o secvență de pariere care poate fi utilizată după orice rotire câștigătoare pentru a încerca și a dubla plata. Este un simplu joc de ghicit, alegeți doar dacă următorul card tras va fi roșu sau negru. Dacă ghiciți corect, câștigurile dvs. sunt dublate și puteți încerca din nou.

Pentru a vă ajuta în timpul jocului, puteți folosi funcția Joc automat și urmăriți doar cum se învârt rolele. Există o gamă de pariuri între 0,01 și 20 £ per învârtire, astfel încât toată lumea să se poată bucura de acest slot, indiferent de buget.

Dacă cinci simboluri wild se opresc pe o linie de plată, vă veți bucura de câștigul imens al slotului, de 10.000x. Vrăjitoarea albastră oferă plăți de până la 1.000x, vrăjitoarea roșie poate plăti până la 500x, iar vrăjitoarea verde poate plăti până la 400x. Pisica poate să plătească până la 300x, corbul până la 250x, craniul până la 200x, poțiunea până la 150x și pandantivul până la 100x. În plus, simbolul scatter oferă câștiguri de până la 50x pariul total al învârtirii.

Acesta este un joc minunat, plăcut de jucat pe tot parcursul anului, nu doar la Halloween. Cea mai bună parte, dacă vă place acest slot, este că sigur o să vă placă la nebunie și continuarea lui, Halloween Fortune II. Încercați-l astăzi și o să vă speriați de cât de multă distracție veți avea parte.

Age of the Gods: Furious 4 – 4 Jackpoturi progresive și 4 Bonusuri cu învârtiri gratuite

age

Acest slot este unul din seria Age of God, care pornește de la străvechii zei greci. De data aceasta, slotul se concentrează pe patru zei și îi combină cu patru jackpoturi progresive și patru bonsuri cu învârtiri gratuite.

Age of the Gods: Furious 4 este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 20 de linii de plată. Rolele sunt amplasate într-un cadru de aur, iar în spatele lor se vede cerul înnorat. Există doar patru simboluri de mare valoare, cei patru zei Apollo, Pandora, Hefaistos și Atlas. Simbolurile de valoare inferioară sunt cărțile de joc 9, 10, J, Q, K și A.

Sigla Furious 4 este simbol wild și poate înlocui toate celelalte simboluri, în afară de simbolul scatter, pentru a ajuta și forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este reprezentat de un tron de aur.

Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri scatter oriunde pe role, vi se acordă 12 rotiri gratuite. În timpul învârtirilor, o stivă cu un singur zeu pe a treia rolă oferă un bonus suplimentar:

  • Era luminii/Apollo – Patru învârtiri suplimentare cu Apollo care se comportă ca un simbol wild cu extindere suplimentar.
  • Era curiozității/Pandora – Acordă un premiu în bani și patru învârtiri în timpul cărora multiplicatorul crește cu 1x pentru fiecare simbol Pandora care se oprește pe role.
  • Era focului/Hefaistos – Patru învârtiri suplimentare cu o rolă complet wild și simboluri wild suplimentare adăugate pe celelalte role. În timpul acestor învârtiri, celelalte simboluri de zei sunt îndepărtate de pe role.
  • Era rezistenței/Atlas – Trei învârtiri suplimentare cu Atlas care se comportă ca simbol wild suplimentar, care îngheață pe locul său când aterizează pe role.

Ca parte a seriei Age of the Gods, slotul este legat de jackpot-urile progresive Age of the Gods. Jocul jackpot poate începe în orice moment în timpul jocului și odată început, veți câștiga, garantat, unul dintre jackpot-uri. În joc veți vedea o grilă cu monede de aur (5 x 4) și trebuie să faceți clic pe ele pentru a dezvălui jackpot-ul pe care îl reprezintă. După ce ați găsit trei simboluri potrivite, câștigați jackpot-ul corespunzător. De la cel mai mare la cel mai mic, jackpot-urile oferite sunt: Ultimate Power, Super Power, Extra Power sau Power.

Slotul oferă o paletă uriașă de pariuri, de la 0,01 £ până la 500 £ per rotație, astfel încât toată lumea să se poată bucura de acesta, indiferent de buget. În plus față de jackpot-urile progresive, oferă o plată uriașă fixă de 10.000x pentru situația în care cinci simboluri wild se opresc pe o linie de plată. Apollo poate plăti până la 2.000x, Pandora poate plăti până la 1.500x, Hefaistos poate plăti până la 1.000x, iar Atlas poate plăti până la 750x. A și K pot plăti până la 250x, Q și J pot plăti până la 150x, iar 10 și 9 pot plăti până la 100x. În plus, simbolul scatter va plăti un câștig masiv de 200 x pariul total dintr-o învârtire dacă cinci dintre ele vor ateriza oriunde pe role.

Dacă nu ați jucat deloc până acum seria  Age of the God, atunci Furious 4 este jocul perfect ca să începeți datorită multiplelor sale secvențe, în plus față de jackpot-urile progresive.