Pe lângă performanțele și succesul pe care l-au atins în lumea sportului, ele au cucerit lumea și prin frumusețea lor. Vezi cine sunt femeile considerate cele mai atrăgătoare sportive din lume!

maria-sharapova

MARIA SHARAPOVA

Maria Sharapova este o jucătoare profesionistă de tenis din Rusia. Până în prezent, Sharapova a câștigat 36 de titluri de simplu WTA, inclusiv cinci Grand Slams, șase titluri WTA Tier I de simplu, trei titluri de simplu WTA Premier obligatoriu și cinci titluri de simplu WTA Premier 5. A obținut, de asemenea, medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Maria Sharapova, care a ocupat o perioadă poziția numărul unu în ierarhia WTA, are și o carieră în modeling. Este o femeie înaltă, cu un chip foarte bine proporționat, armonios și care nu poate trece neobservat.

corinabiris2

CORINA BIRIȘ

Corina Biriș este o tânără handbalistă de doar 20 de ani, de la noi din țară, care s-a făcut remarcată și prin frumusețea ei.

Corina s-a transferat la HC Minaur Baia Mare, echipa care reintră în circuitul handbalului feminin românesc în liga secundă. Sportiva are 20 de ani şi a debutat la vârstă de 16 ani în campionatul României purtând tricoul Universităţii Cluj.

Un specialist din România a clasat-o pe tânăra handbalistă pe locul 3 în topul celor mai frumoase femei din sport, lăudând-o pentru aspectul ei lucrat și îngrijit.

antonjia-sandric

ANTONJIA SANDRIC

Antonija Sandric este o baschetbalistă din Croația, care s-a făcut remarcată în lumea sportului prin stilul ei de joc rapid și agresiv. Cu echipa națională, Sandric a câștigat medalia de bronz la Jocurile Mediteraneene din 2009, ocupând locul 5 în EuroBasket Woman în 2011 și locul 10 la Jocurile Olimpice din vara anului 2012.

Sandric este adesea descrisă ca fiind cea mai frumoasă sportivă din Croația. Ea a fost numită Miss Jocuri Mediteraneene în 2009 de către un sondaj format din 80 de fotografi acreditați din 23 de țări, dar și cea mai frumoasă concurentă feminină de la Jocurile Olimpice din anul 2012.

AlexMorgan2

ALEXANDRA MORGAN

Alexandra Morgan  este o fotbalistă americană, medaliată cu aur olimpic, și campioană mondială în cadrul Cupei Feminine Mondiale FIFA. Este unul dintre cei mai buni atacanți din lume, ultimii ani din cariera ei fiind aproape fără cusur. A câștigat premiul Golden Boot la campionatul CONCACAF pentru femei și a ajutat SUA să se califice pentru Franța 2019, printr-un turneu în care a marcat 7 goluri.

Pe lângă toate astea, Alex este considerată cea mai frumoasă sportivă din lume, cu un aspect natural, păr șaten închis, ochi albaștri și un corp atletic care păstrează o feminitate importantă.

Conform specialiștilor, Alexandra se încadrează în proporție de 90-95% în tiparele frumuseții ideale.