Ce poate fi mai plăcut decât să combini pasiunea pentru filme cu cea pentru sloturi online? Dacă ești cinefil și, în egală măsură, jucător de cazino, vei adora aceste jocuri cu teme inspirate din filme de succes.

1.Planeta maimuțelor

Ești unul dintre fanii trilogiei Planet of the Apes? În cazul acesta, cu siguranță îți va face plăcere să joci acest joc de cazino. Slotul creat de NetEnt în asociere cu 20th Century Fox cuprinde și face referire la două dintre cele trei părți ale seriei: Rise of the Planet și Dawn of the Planet. Astfel, slotul online Planeta maimuțelor are o temă inspirată nu dintr-un singur film, ci chiar din două.

2.Jumanji

Slotul video Jumanji este un joc de cazino inspirat din filmul cu același nume. Prima versiune a filmului a apărut în anul 1995, iar cea de-a doua versiune în anul 2017, ambele bucurându-se de un mare succes. Jocul cuprinde numeroase simboluri ce fac referire la peliculă și, în special, la animalele sălbatice care se regăsesc în junglă. Pe lângă acest lucru, grafica, sunetul și efectele speciale îți vor aduce și mai mult aminte de Jumanji – filmul.

3.Emoji Planet

După succesul pe care l-a avut The Emoji Movie, creatorii de sloturi au lansat o mulțime de jocuri bazate pe emoticoane. Chiar și în cazul în care nu ți-a plăcut prea mult filmul, cu siguranță te vei distra de minune jucând Emoji Planet! Acesta este unul dintre cele mai dinamice și colorate jocuri și care, în plus, prezintă cele mai populare emoticoane: smiley face, felii de pizza, inimioare și multe altele.

4.The Invisible man

Să fii invizibil – un blestem sau o binecuvântare? Răspunsul la această întrebare îl vei găsi în slotul Invisible Man de la NetEnt, inspirat de povestea filmului cu același nume, lansat în 1993. Nu doar povestea misterioasă a peliculei se regăsește în joc, ci și sunete și voci reale. Așadar, dacă vei juca The Invisible man, te vei simți ca și când ai trăi atmosfera din film.

Ce mai aștepți? Încearcă acum jocurile de cazino inspirate din filme de succes și lasă-te cuprins de poveștile interesante ale acestora!