Lansarea oficială a celui mai popular simulator video de fotbal, FIFA 19, va avea loc pe 28 septembrie. Pe lângă faptul că fanii pot încerca deja varianta ”demo”, EA Sports a dezvăluit și alte noutăți care îi vor încânta pe gamerii români.

Una dintre veștile bune pentru aceștia este faptul că România va avea, în sfârșit, o echipă de club inclusă în joc. Este vorba despre CFR Cluj, echipă care a fost prezentă în trecut și în jocul Pro Evolution Soccer (PES), competitorul FIFA. Se pare că dispariția din PES a venit într-un moment prielnic pentru CFR Cluj, care va reprezenta România în cea mai așteptată ediție din ultimii ani.

Campioana României va putea fi găsită la secțiunea ”Rest of the World”, alături de grupări precum Olympiakos, Orlando Pirates sau Șahtior Donețk. Din FIFA 19 nu vor lipsi nici Sparta Praga, echipa românilor Florin Niță, Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu. Pentru echipa din Cehia este al doilea an consecutiv când a fost introdusă în joc.

Cei mai bine cotați fotbaliști în jocul FIFA 19 sunt Leo Messi și Cristiano Ronaldo. De data aceasta, ambii au 94, după ce anul trecut EA Sports i-a dat același rating lui Ronaldo, iar pe Messi l-a evauat la 93. Podiumul este completat de Neymar, cu un rating de 92.