Primele jocuri de tip sloturi, cunoscute în România și sub denumirea de păcănele, au fost dezvoltate la scară industrială în anul 1975, în California.

Treptat, păcănelele au reușit să devină cunoscute și în țara noastră.  Pentru că sunt unele dintre cele mai spectaculoase jocuri, atât din punct de vedere grafic, cât și din perspectiva satisfacției câștigurilor, nu e de mirare că încă au un succes impresionant.

CINE JOACĂ LA PĂCĂNELE ÎN ROMÂNIA?

Stastisticile din 2019 arată că deși majoritatea jucătorilor este formată din bărbați, odată cu apariția cazinourilor online și numărul femeilor care joacă la păcănele a crescut.

  • Peste 15% dintre români au jucat cel puțin o dată la păcănele, fie online, fie offline.
  • Aceștia sunt persoane tinere, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.
  • Românii joacă sloturi cel puțin o dată pe săptămână, de pe propriul device sau la aparatele fizice.
  • Cei mai mulți joacă de plăcere, dar și banii îi motivează.

DE CE JOACĂ ROMÂNII LA PĂCĂNELE?

Fiecare persoană are motivele ei pentru care joacă la cazino, dar cele mai populare în rândul românilor sunt distracția și banii.

Jocurile de tip slot oferă o doză mare de distracție, adrenalină și mister și, contrar așteptărilor, jucătorii caută mai întâi aceste senzații și abia apoi să obțină câștiguri financiare. Desigur, eventualitatea unor câștiguri le surâde tuturor, dar sunt mai puțini cei care se axează pe a face bani, comparativ cu cei care joacă pentru a se distra.

CE JOCURI DE PĂCĂNELE PREFERĂ ROMÂNII ÎN 2019?

Te-ai întrebat vreodată ce tipuri de sloturi preferă jucătorii din cazinourile românești? Ei bine, sondajele au arătat că în preferințele românilor se află următoarele categorii:

  • 77777. Aceasta este o categorie de jocuri cu șeptari, din care fac parte sloturi cu istorie, dar care încă se bucură de popularitate. Sizzling Hot, Burning Hot, 100 Super Hot și Power Stars sunt doar câteva dintre jocurile cu șeptari pe care românii le preferă.
  • Fructe. Se pare că românii sunt vegetarieni, cel puțin atunci când vine vorba despre păcănele. Printre cele mai populare sloturi din această categorie se află Fruit Spin, Fruit Shop, Fruits Kingdom și Fruit Boxes.
  • Egiptene. Categoria jocurilor de cazino cu tema Egiptul Antic se află, de asemenea, în topul preferințelor. Cele mai cunoscute și cel mai des jucate, chiar și în 2019, sunt Book of Ra, Rise of Ra, Grace of Cleopatra și Coins of Egypt.

 

Te așteptăm la maxbet.ro să le încerci și tu!