Jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai populare și cele mai vechi forme de divertisment din lume. Cercetătorii au descoperit faptul că oamenii au început să practice jocuri de noroc cu mii de ani în urmă și că ele erau o formă populară de divertisment chiar și în civilizațiile antice romane, egiptene și chinezești.

Totuși, care sunt cele mai populare jocuri de noroc din lume în prezent?

  1. BLACKJACK

În prezent, BLACKJACK este unul dintre cele mai interesante și mai smart jocuri de noroc. De ce? Pentru că un jucător profesionist poate reduce semnificativ șansele de a pierde și își poate maximiza câștigurile cu ajutorul unor strategii speciale.

Blackjack-ul este un joc ușor de învățat, astfel că poate fi un punct de plecare potrivit pentru jucătorii care se află la început.

  1. RULETA

Al doilea în top este un joc dinamic, ce încântă mințile a milioane de oameni de pe Planetă, numit RULETĂ. Există două variante ale ruletei: ruleta europeană – care este și versiunea mai populară – și ruleta americană. Poți vedea aici care sunt diferențele dintre cele două.

Jocul la ruletă, indiferent de versiunea acesteia, presupune prezicerea buzunarului în care va ateriza mingea. Toate tipurile de combinații sunt posibile, lucru care îl face și mai interesant.

  1. SLOTURI

SLOTURILE (păcănelele) se află pe al treilea loc în topul celor mai populare jocuri de noroc, din mai multe motive. În primul rând, pot fi găsite nu doar în cazinouri, ci și în baruri, pub-uri, hoteluri și alte instituții de divertisment. Un alt motiv este acela că sloturile sunt jocurile de noroc acceptate cu mai multă ușurință, din punct de vedere social.

Mai mult, sloturile sunt dotate cu jackpoturi progresive, lucru care atrage interesul jucătorilor, fie ei începători sau experimentați.

  1. PARIURI SPORTIVE

PARIURILE SPORTIVE sunt populare, în special, datorită faptului că oamenii sunt atrași de sport, însă și datorită faptului că se bazează pe experitza jucătorului. În plus, pariurile pe evenimentele sportive pot fi jucate atât online, cât și la agențiile stradale, lucru care oferă pariorilor posibilitatea de a juca în orice moment.

Pariurile speciale, pe evenimente precum alegeri prezindețiale sau  pe scenariile filmelor, serialelor, festivalurilor etc., se încadrează tot în această categorie și sunt la mare căutare în prezent. Aceste tipuri de pariuri au ridicat foarte mult ratingul acestor jocuri de noroc.

  1. POKER

Fiind unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din istorie, POKER-ul se joacă în cazinourile din toată lumea chiar și în prezent. Turneele de poker sunt, de asemenea, foarte populare și sunt ținute atât în cazinourile offline, cât și în cele online.

Există numeroase versiuni de Poker disponibile, iar jucătorii de toate vârstele și din toate categoriile practică acest joc. Probabil că acesta este unul dintre principalele motive pentru care Poker-ul este unul dintre cele mai jucate jocuri de noroc din lume.