Leslie Stovall, avocatul femeii care îl acuză pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în anul 2009, va merge în Anglia pentru a o intervieva pe Jasmine Lennard, fosta iubită a lui Ronaldo.

Jasmine susține că a luat legătura cu atacantul celor de la Juventus în ultimele 18 luni și că are informații cheie pentru dosar, care îl pot îngropa definitiv pe starul portughez. Mai mult, aceasta l-a făcut psihopat pe Ronaldo într-o serie de postări pe social media și a precizat că o va ajuta pe Mayorga să își facă dreptate.

“Este un bărbat care profită de puterea lui și este un mincinos. Toată viața lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit! Am mesaje și înregistrări care sunt de neprețuit pentru Kathryn și echipa sa. Voi dezvălui adevărata față a lui Ronaldo”, acuză Jasmine.

După apariția acuzațiilor grave lansate de Jasmine Lennard, avocații lui Cristiano Ronaldo au reacționat. Aceștia au declarat că fotbalistul nu își amintește să o fi întâlnit vreodată pe femeia care susține că i-a fost iubită acum 10 ani.

“Domnul Ronaldo nu are vreo amintire legată de faptul că ar fi întâlnit-o pe doamna Lennard. Nu a avut nicio relație cu ea și nici vreun contact, nici în urmă cu 10 ani și nici în ultimele 18 luni, așa cum sugerează doamna. Domnul Ronaldo va întreprinde acțiunile legale adecvate în timp util”, este reacția reprezentanților lui Cristiano.

La începutul lunii octombrie 2018, poliția din Las Vegas a redeschis ancheta privind acuzațiile de viol aduse de Kathryn Mayorga împotriva lui Cristiano Ronaldo. Reclamanta a afirmat că Ronaldo a agresat-o sexual în 2009 și că a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care îi era interzis să discute despre acest aspect.

Portughezul a negat toate acuzațiile și continuă să susțină că este victima unei campanii de denigrare.