Black Friday sau “Ziua Reducerilor Masive” a fost adaptată în ultimii ani și în România, devenind extrem de populară într-un timp foarte scurt.

Vinerea Neagră este extrem de populară și în MaxBet Cazino, unde luna aceasta poți beneficia de oferte incredibile.

 

Cine a spus “BLACK FRIDAY” pentru prima dată

Termenul “Black Friday” a apărut în anii ’60, în Statele Unite ale Americii, desemnând ziua de debut a cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă.

Cuvântul “BLACK” făcea referire la magazine, care treceau, în această perioadă a anului, de la ROȘU la NEGRU, în organizarea contabilă. În acest proces, contabilii marcau cu cerneală roșie pierderile pe care le aveau magazinele, iar cu negru profiturile înregistrate.

Totuși,  conceptul de Vinerea Neagră a fost utilizat prima oară în anul 1924, când lanțul de magazine Macy’s a organizat o paradă în prima vineri de după Ziua Recunoștinței.

În România, conceptul a fost adoptat abia în anul 2011, când cele mai multe site-uri au fost pur și simplu blocate de la prea multe vizite. La acel moment, două lucruri au căpătat o popularitate imensă în țara noastră: 1. Ideea de Black Friday și 2. Mediul online.

 

Black Friday 2019 la MaxBet

La MaxBet, am decis să transformăm Black Friday într-o lună plină de oferte și cadouri! Așadar, am pregătit deja o mulțime de promoții irezistibile pentru toți jucătorii.

Turnee cu premii CASH, oferte fulger, vouchere, bonusuri în bani și rotiri gratuite – acestea sunt doar câteva dintre surprizele de care se pot bucura clienții noștri în luna noiembrie.

Te invităm să vizitezi zilnic secțiunea PROMOȚII de pe site-ul nostru și să profiți de această ocazie pentru a te distra mai mult și, de ce nu, pentru a câștiga Super Premii!