Simbolurile clasice precum 77777, BAR, Cireșe, Clopote, Diamante și Dolari din slotul DIAMOND WILD te vor face să simți că joci direct la aparatele clasice din Vegas!

Dar DIAMOND WILD este mai mult decât un slot clasic! Este unul dintre cele mai bune jocuri de cazino, iar asta datorită specialelor și celor cinci tipuri de Jackpot Progresiv care se declanșează destul de des și fac jocul mult mai interesant.

 

Tot ce vrei să știi despre slotul Diamond Wild

Diamond Wild este un slot cu 3 rânduri, 5 role și 20 linii de plată. Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a juca este să setezi valoarea monedei și miza pe linia dorită. Cu opțiunea autospin poți seta numărul de rotiri automate și limitele de pierdere.

Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolurilor Free Games și Diamond, iar plata pe linie este de până la 25000 de monede!

Șeptarul plătește 10000, iar simbolurile care completează majoritatea liniilor sunt cele trei tipuri de BAR, care plătesc între 200 și 2000 de credite.

Jackpoturi și Rotiri Gratuite

În Diamond Wild vei găsi și simbolul scatter ”Free Games” care, dacă apare de trei sau mai multe ori pe role, activează această caracteristică și îți aduce 8 ROTIRI GRATUITE. În plus, câștigurile obținute în timpul acestor runde gratuite vor fi multiplicate cu 2.

Suma pe care o poți câștiga din JACKPOTURI crește în funcție de suma pariată și depinde de numărul de diamante aflate oriunde pe role. 5 diamante plătesc de 10X miza, 6 diamante de 50X miza, 7 diamante de 100X miza, 8 diamante de 1000X miza, iar 9 diamante de 2500X miza.

Joacă Diamond Wild online la MaxBet.ro

Dacă ești unul dintre jucătorii care preferă sloturile clasice și care vrea să pună mâna pe câștiguri mari și Jackpoturi uriașe, atunci Diamond Wild este slotul potrivit pentru tine. Joacă-l acum online aici!