Majoritatea oamenilor susține că sistemul de jocuri de noroc funcționează în așa fel încât oamenii nu câștigă, ci mai degrabă pierd pe termen lung. În realitate, totul ține de norocul jucătorului și de inspirația pe care o are în alegerea jocurilor.

Iată câteva povești adevărate ale unor oameni simpli care au părăsit cazinourile cu milioane de dolari în buzunar.

MONTE CARLO CASINO (MONACO) – 1 MILION DE FRANCI

Un cunoscut jucător de ruetă, pe numele său Charles Welles, a visat toată viața la faimă și bogăție. Și-a cheltuit toți banii jucând la ruletă, iar eforturile lui nu au fost în zadar. Charles Wells a devenit cunoscut sub numele de ”omul care a spart banca din Monte Carlo”, iar numele său a fost trecut în istoria jocurilor de noroc.

În iulie 1891, s-a dus la Monte Carlo pentru a juca la ruletă. Pentru a-și atinge obiectivul, a luat un împrumut de la bancă pe garanția celebrei sale invenții. Jocul lui Wells a durat unsprezece ore și, în acel timp, a reușit să spargă banca de doisprezece ori. După o victorie atât de uimitoare, cazinoul nu a avut suficiente jetoane pentru a continua jocul. El a fost capabil să câștige 20 de rotiri din 30 și a luat acasă un milion de franci.

FREMONT (LAS VEGAS) – 8.9 MILIOANE DE DOLARI

Ai nevoie de bani? Cere și ți se vor da! Aceasta este premisa pe care a mers și Amy Nishimura, o doamnă în vârstă de 71 de ani din Hawaii. Amy a mers în Las Vegas în vacanță iar aparatele din cazino au fost cea mai mare atracție pentru ea. Fără să știe prea multe despre jocurile de noroc, femeia s-a apropiat de unul din aparate și a început să vorbească cu el explicându-i că are nevoie de bani și implorându-l să îi ofere puțin noroc. Apoi a început să joace. Amy nu avea decât o sută de dolari în portofel, dar după 3 ore de joc a plecat acasă cu un jackpot de aproape 9 milioane de dolari.

PALACE STATION (LAS VEGAS) – 680.000$ ȘI PESTE 27 DE MILIOANE DE DOLARI

După cum știm, încăpățânarea dă mereu rezultate. Unul dintre cele mai mari câștiguri a fost obținut de o doamnă în vârstă de 60 de ani. Deși inițial a obținut o sumă destul de importantă în valoare de 680.000 de dolari, asta nu a oprit-o. Femeia a început să viziteze regulat cazinoul și nu a greșit. După ce a investit înapoi o parte din suma obținută inițial, norocul i s-a arătat din nou și a câștigat un jackpot de peste 27 de milioane de dolari.

EXCALIBUR (LAS VEGAS) – 39.7 MILIOANE DE DOLARI

În luna Martie a anului 2003, un inginer de doar 25 de ani din Los Angeles a venit în Las Vegas să iși susțină echipa preferată de baschet. Înainte de meci s-a hotărât să își omoare timpul la faimosul cazino EXCALIBUR. A jucat suma de 100 de dolari până când pe ecran i-a apărut semnul jackpot. Tânărul a obținut un câștig de 39.713 de milioane de dolari, fiind unul dintre cele mai mari jackpoturi din Vegas. Câștigătorul a ales să iși păstreze numele sub anonimat și să fie amintit doar ca un ”tânăr inginer”.

Tu ce crezi? Ține totul de noroc?