Miercuri seară a fost rândul lui Messi să strălucească în Champions League, după ce, cu o zi înainte, Ronaldo a impresionat cu hat-trickul reușit împotriva lui Atletico.

Lionel Messi nu a lăsat garda jos după evoluția magnifică a lui Cristiano Ronaldo. Prin cele două goluri și cele două pase decisive, starul Barcelonei a reușit o performanță excelentă pentru echipa sa, care a distrus-o pe Lyon cu 5-1.

După golurile înscrise aseară, Messi a ajuns la al 11-lea sezon consecutiv în care marchează cel puțin 35 de goluri. Cu toate astea, în Champions League portughezul rămâne cel mai bun marcator, cu 124 de goluri în 160 de meciuri, surclasându-l pe argentinian, care a acumulat 108 goluri în 131 de partide.

Starul Barcelonei se teme de Juventus în Champions League

Cristiano Ronaldo este în continuare regele competiției, așa că nu e de mirare de ce Messi nu vrea să pice cu Juventus în sferturile Champions League. Întrebat cu ce echipă nu ar vrea să se întâlnească la tragerea la sorți, acesta a răspuns fără ezitare Juventus Torino.

”Cristiano Ronaldo a fost impresionant, o mare surpriză. Credeam că Atletico o să fie mai puternică. Juventus are potential mare, iar Cristiano a avut o seară magică reușind cele trei goluri”, a spus Messi după meciul cu Lyon.

Chiar dacă vrea să o evite pe Juventus, numărul 10 nu subestimează celelalte echipe. ”Toate adversarele sunt periculoase. Ajax, de exemplu, a arătat că este o echipă uimitoare, care nu se teme de nimeni. Va fi dificil, indiferent cu cine ne vom confrunta și trebuie să ne pregătim pentru această provocare” a fost declarația lui Messi.

Barcelona s-a calificat în sferturi după 0-0 și 5-1 cu Lyon. Vineri va avea loc tragerea la sorți cu patru echipe din Anglia: Manchester United, City, Liverpool și Tottenham. Barcelona, Porto, Ajax și Juventus sunt celelalte echipe din urne.