Liberty Bell, primul slot cu design modern, cu role și simboluri, a fost creat pentru prima dată în anul 1895, de către celebrul mecanic Charles Fey. De la apariția acestuia și până în prezent, au existat numeroase variante ale sloturilor, multe dintre acestea ieșind în evidență datorită extravaganței lor.

Iată care sunt cele mai deosebite 3 sloturi din istoria jocurilor de noroc:

  1. Silver Strike

silver-strike-slot

Silver Strike este unul dintre cele mai cunoscute sloturi și poate fi găsit în cazinoul Four Queens din Las Vegas. Caracteristica inedită a acestui aparat este aceea că, pe lângă bani, jucătorii pot câștiga și alte suveniruri (monede) realizate din argint pur.

  1. Sigma Derby

sigmaderby_slot

Sigma Derby este o cursă de cai electro-mecanică sau, cu alte cuvinte, un slot care are ca temă cursele de cai. Aparatul a fost produs și lansat în anul 1985, iar în prezent mai există doar două sloturi Sigma Derby funcționale, ambele aflându-se în Las Vegas.

  1. Big Bertha

big-bertha-original

Inițial fabricat cu scopul de a aduce ceva nou pe piața jocurilor de noroc, slotul Big Bertha a reușit să iasă din tipare datorită dimensiunilor sale. Construit în anul 1950, aparatul încă este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari sloturi create vreodată. Acesta are cinci motoare electrice și măsoară 2,5 metri înălțime și 2 metri lățime.

Deși nu este un slot real, SlotZilla Zip Line, cu siguranță se încadrează în categoria sloturilor extravagante. Ce este diferit la SlotZilla Zip Line? Jucătorii nu introduc bani în aparat, ci chiar ei sunt banii. Practic, SlotZilla este un carusel, construit sub forma unui slot gigant, ce dispune de un turn de lansare, zaruri supranimensionate, role video și alte simboluri specifice unui astfel de aparat.

slotzilla