Fotbalul mare revine odată cu Bundesliga, însă momentan, pauza forțată nu se încheie definitiv. Până se vor întoarce toate campionatele de fotbal, dar și celelalte mari evenimente sportive, la MaxBet ai pe ce să pariezi.

Te așteaptă promoții exclusive și o mulțime de alte surprize, astfel încât să poți paria inspirat și în siguranță, 24/7!

 

CURSE DE CAI, CÂINI ȘI MOTO

Chiar dacă oferta de la sporturile reale nu este atât de generoasă, asta nu înseamnă că nu poți câștiga la pariuri!

Poți plasa pariuri din 3 in 3 minute pe cele mai tari evenimente virtuale, deci poți simți oricând adrenalina pariurilor! Mecanismul e simplu,  iar fiecare cursă îți poate aduce profit.

Mai mult decât atât, poți beneficia de 100% bonus până la 500 RON dacă ești client nou. Vezi detalii aici. Sau de 50 RON BONUS ZILNIC dacă ești client vechi. Mai multe informații aici.

 

FIFA, CS:GO, DOTA2, LOL, E-HOCKEY

Suspansul e același și la esporturi. Pariurile pe esporturi, nu diferă cu nimic de pariurile sportive atunci când vorbim de procesul de a plasa un pariu.

Nici adrenalina nu diferă, pentru că la MaxBet ai live streaming pentru FIFA, CS:GO, DOTA 2, e-hockey și multe altele. Nu-ți rămâne decât să îți alegi favorita și sa pariezi la cele mai bune cote.

Bineînțeles, și la esports poți beneficia de o super promoție. 100 RON în pariuri gratuite, dacă ești client nou sau 500 RON în pariuri gratuite, zilnic, dacă ești client vechi.

 

CAMPIONATELE DE FOTBAL

Lumea fotbalului revine treptat, iar până se întarce de tot, tu poți trăi din plin suspansul pariurilor și poți pune mâna pe câștiguri reale.

Momentan, ai la dispoziție campionatele din Coreea de Sud, Belarus, Insulele Feroe, Nicaragua, Taiwan, Turkmenistan și, bineînțeles, începând de weekendul acesta BUNDESLIGA.

Și pentru campionatul din Germania ți-am pregătit o surpriză, care va fi live în curând! Verifică secțiunea promoții și asigură-te că nu o ratezi!