Mijlocașul Arda Turan, împrumutat de Barcelona la Bașakșehir,  este implicat într-un scandal uriaș cu celebrul cântăreț turc Berkay. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani i-a provocat artistului 15 fracturi, la nivelul feței.

Se pare că totul a început când Turan, aflat sub influența alcoolului, a hărțuit-o într-un club de noapte pe Özlem Ada Şahin, soția lui Berkay. „A venit pe la spate, m-a atins pe mână și mi-a șoptit la ureche «Ești o femeie foarte frumoasă și nu te-aș rata, dacă n-aș fi însurat»”, a declarat Özlem.

Berkay a observat incidentul și a încercat să îi ofere o replică jucătorului. „Mi-am trimis iubita acasă. Acum rezolvăm totul ca între bărbați” a fost afirmația cântărețului. La auzul acestora, Arda Turan i-a zdrobit fața cu pumnul lui Berkay, victima ajungând în cele din urmă să fie transportată la spital.

Deși Özlem a anunțat presa locală că ea și Berkay îl vor da în judecată pe fotbalist, Turan a negat circumstanțele în care s-a desfășurat evenimentul. Mijlocașul a spus pe Instagram că recunoaște faptul că a existat o ceartă, însă a adăugat că  motivele nu au fost cele invocate de artist și soția acestuia.

Arda Turan nu se află la prima abatere de acest gen. În anul 2017, el a fost forțat să renunțe la cariera sa după ce a fost demis din echipa națională de fotbal a Turciei, de către managerul Fatih Terim. Atunci, Turan a fost acuzat că a atacat verbal și fizic un jurnalist sportiv, într-un avion care transporta echipa națională din Skopje la Trieste.