Cu siguranță toată lumea a auzit de Jackpoturile clasice, dar la MaxBet Cazino ai și mai mult de atât! Ai MaxJackpoturi!

CE SUNT JACKPOTURILE?

Jackpotul este cel mai mare premiu pe care un jucător de sloturi online îl poate câștiga. Valoarea acestui câștig fiind foarte mare, față de miza ințială.

Jackpoturile pot fi acordate pe nivele (de regulă, 4), fiecare având o valoare diferită. Aceste jackpoturi pe 4 nivele sunt specifice sloturilor clasice care includ runda bonus Jackpot Cards Mistery. Funcția se activează automat în timpul jocului, iar jucătorii au șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi alegând 3 cărți de acelați fel dintr-un pachet de 12 cărți. Fiecare jackpot aparate este reprezentat de unul dintre simbolurile cărților de joc, deci simbolul cărților alese îți va arăta jackpotul câștigat. Descoperă toate jocurile cu jackpot din Maxbet Cazino cu un simplu click aici.

CE SUNT MAXJACKPOTURILE?

Maxjackpoturile îți oferă acum ocazia să câștigi și mai mult în timp ce simți atmosfera Cazinourilor Clasice chiar de pe telefonul tău mobil, tabletă sau calculator.

Pentru că ne dorim ca jucătorii noștri să câștige și mai mult, am creat propriile noastre Jackpoturi. Oferim iubitorilor de păcănele șansa de a obține câștiguri extra cu până la 5 MaxJackpoturi în fiecare zi! Cum? Simplu!

Joacă cele mai tari sloturi ale momentului și fii cu ochii pe bara din dreapta ecranului care este actualizată în timp real și te anunță la ce sumă a ajuns actualul MaxJackpot.

Urmărește-l cu atenție pentru că acesta poate pica aleatoriu, în orice moment, iar fericitul câștigător poți fi chiar tu!

 

Screenshot_5

 

CE CÂȘTIGI LA MAXJACKPOTURI?

MaxJackpoturile îți aduc și mai mulți BANI CASH!

Oferim 10.000 RON în 5 MaxJackpoturi acordate zilnic, fiecare cu valoarea cuprinsă între 500 RON (100 EURO) și 2.000 RON (500 EURO). Cui îi strică niște câștiguri în plus?

SLOTURI CU MAXJACKPOT

Posibilitatea de a câștiga un MaxJackpot există doar dacă jucătorii aleg să se distreze și să plaseze pariuri din bani reali la sloturile din secțiunea MAXJACKPOTURI de pe www.maxbet.ro

Screenshot_7

 

Jocuri disponibile pentru MaxJaxckpoturi: Starburts, Gonzo`s Quest, Lucky Lady`s Charm deluxe, Sizzling Hot deluxe, Book of Ra Magic, Book of Gods, Royal Crown, Narcos + multe altele. Vezi lista completă de jocuri aici.