Game of Thrones, cel mai popular serial al momentului, revine!

Sezonul 8 va debuta pe 14 aprilie 2019, după mai bine de un an de filmări. Pe lângă faptul că urmează seria finală, cu cele mai spectaculoase episoade de până acum, fanii serialului au un motiv în plus de bucurie: cu MaxBet.ro pot plasa pariuri la cote speciale.

 

Scurtă recapitulare

Principalele subiecte pe care s-a axat ultima serie din GOT au fost lupta dintre White Walkers și Westeros și lupta pentru Tronul de Fier, dintre Daenerys Targaryen și Cersei Lannister.

Seria 7 s-a terminat cu mari surprize și, totodată, cu suspans. Oștirea morților a ajuns la Zid, având ajutorul Dragonului pe care The White Walkers îl au acum de partea lor, iar Jon Snow s-a dovedit a fi, de fapt, un Targaryen, devenind astfel cel mai îndreptățit la Tronul de Fier, nu doar la titlul de Rege al Nordului.

 

Vezi mai jos pe ce poți paria la MaxBet:

  1. În ce episod va începe lupta dintre WHITE WALKERS și WESTEROS?

Oștirea morților a reușit să treacă de Zid în ultimul episod din seria precedentă, însă când va începe lupta efectivă între WHITE WALKERS și WESTEROS? Varianta favorită este Episodul 3 sau 4 (cotă 1.78), urmată de Episodul 1 sau 2 (cotă 2.15). Episodul 5 sau 6 este varianta cu cele mai puține șanse (cotă 10.00). Având în vedere că acestea vor fi ultimele episoade ale serialului, este puțin probabil ca lupta să înceapă abia atunci.

  1. Cine va conduce Westeros la finalul sezonului 8 din GOT?

Deși în sezonul 7 lupta pentru Tronul de Fier se dădea între Cersei Lannister (cotă 17.00) și Daenerys Targaryen (cotă 7.00), iar finalul seriei ni l-a prezentat pe Jon Snow (cotă 5.50) ca pe un potențial conducător al Westeros, se pare că favorit la ocuparea tronului rămâne Bran Stark (cotă 1.84).

Șanse să conducă Westeros la finalul sezonului 8 au și alte personaje controversate: Sansa Stark (cotă 8.00), Copilul lui Daenerys Targaryen (cotă 9.50), Tyrion Lannister (cotă 9.50), The Night King (cotă 10.00) și Arya Stark (cotă 17.00).

  1. Cine va supraviețui până la final?

Atunci când vine vorba despre moartea personajelor principale, GOT ne-a oferit surprize încă din primul episod. Așadar, ar fi ceva normal și tipic serialului să nu supraviețuiască toate personajele până la finalul seriei.

Cele mai mari șanse să fie în viață la sfârșitul sezonului 8 le are Samwell Tarly (cotă 1.13). Acesta este urmat de personajul cu cea mai neașteptată evoluție – Arya Stark (1.27). Deși este favorit la ocuparea Tronului, Bran Stark are doar a treia șansă de a supraviețui până la final (cotă 1.33). Următoarele șanse pentru supraviețuire le au Jon Snow (cotă 1.35), Gendry (cotă 1.37), Sansa Stark (cotă 2.01), Tyrion Lannister (cotă 2.06) și Daenerys Targaryen (cotă 2.90).

 

Alte pariuri pentru Game of Thrones sezonul 8:

 

Atenție! Cotele menționate pot suferi modificări din momentul publicării acestui articol.