Cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie 2019, la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles și va fi transmisă de postul de televiziune ABC.

 

Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute popular sub denumirea de Premiile Oscar, constau în copii aurite ale statuetei cu același nume. Acestea se acordă anual, pentru 24 de categorii diferite, pentru varii merite artistice și tehnice din industria filmului. Prin aceste premii, se dorește recunoașterea excelenței în acest domeniu, așa cum votează membrii Academiei.

 

Pasionații de pariuri sportive văd decernarea Premiilor Oscar ca pe o oportunitate de a plasa pariuri inspirate, diferite de cele pe care le plasează în mod obișnuit și, bineîneles, ca pe o altă ocazie de a câștiga sume importante de bani.

 

La MaxBet am afișat deja cote pentru următoarele categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Cea mai buna actriță în rol secundar, Cea mai bună imagine, Cel mai bun film străin, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu adaptat.

 

Categoria cel mai bun film:

  • favorită este pelicula Roma fiind cotată cu 1.22
  • pe locul secund se află Green Book, cotă 4.33
  • pe al treilea loc este filmul The Favourite, cotă 10.00

 

Categoria cel mai bun actor:

 

Categoria cea mai bună actriță:

 

Dacă vrei să pariezi și tu pe cel mai așteptat eveniment din industria filmului, o poți face încă de pe acum, la www.maxbet.ro.

 

Atenție! Cotele menționate pot suferi modificări din momentul publicării acestui articol.