Anul 2019 a început perfect pentru doi dintre clienții MaxBet, care au reușit să câștige cele mai mari premii ale lunii Ianuarie, la cazino și la pariuri sportive.

 

De la 100 de lei la 20.000 de lei

 

Unul dintre marii câștigători ai lunii trecute a reușit să transforme suma de 100 lei în 20.000 lei, după ce a jucat slotul online 100 SUPER HOT, cu un bet de 1 leu pe linie. Jucătorul nu este un începător atunci când vine vorba despre jocurile de noroc, însă nu se aștepta să câștige această sumă la un slot clasic, în doar câteva secunde.

01-Casino-Big-Win

MaxBet Online este unul dintre cele mai populare cazinouri licențiate în România. Jucătorii sunt atrași de varietatea de jocuri disponibile, dar și de bonusurile mari pe care le pot accesa. Dacă vrei să joci și tu în cazinoul nostru, nu uita că poți beneficia de cele mai mari bonusuri și de cele mai avantajoase promoții, încă de la deschiderea contului.

 

De la 5 lei la 2.227 de lei

 

Inspirație și noroc – acestea au fost ingredientele secrete ale pariorului care a câștigat 2.227 de lei cu un bilet de doar 5 lei. Pariorul MaxBet care a pus mâna pe cel mai mare câștig al lunii trecute, și-a încercat norocul pe un bilet cu patru evenimente, toate meciuri de fotbal, a atacat cote curajoase și a reușit astfel să dea lovitura.

01-Sport-Big-Win

Te așteptăm pe www.maxbet.ro, dacă vrei să îți încerci și tu norocul cu pariuri pe cele mai tari evenimente sportive. Nu uita că la MaxBet primești 50 RON gratuit la verificarea contului și că, de asemenea, poți beneficia de cel mai mare pachet de bun venit pentru primele tale trei depuneri.