Campioana României începe o nouă aventură în cea mai prestigioasă competiție din handbalul feminin cu un prim adeversar pe măsură – vicecampioana Ungariei, Ferencvarosi TC. Acest lucru nu le va facilita deloc debutul „Tigroaicelor”, însă jucătoarele de la CSM București pornesc cu încredere la drum.

Întrebată dacă și-ar fi dorit ca meciul de deschidere al noului sezon EHF Champions League să nu se dispute cu FTC Budapesta, Iulia Curea, căpitanul echipei, a răspuns afirmativ. ”Sincer, da. În Liga Campionilor însă toate meciurile sunt grele. Trebuie să fim conștiente că acesta este cel mai greu.”

Cristina Neagu și Dragana Cvijic au declarat că sunt hotărâte să câștige Liga Campionilor, așa cum au făcut-o și în anul 2015 când jucau la Buducnost. Noua achiziție a formației din București a adăugat că pentru ea „echipa din acest sezon este echipa de vis”.

CSM București – Ferencvarosi se va disputa astăzi, la ora 18:30, în Sala Polivalentă din București. Primul meci al sezonului se va juca, fără îndoială, cu sala plină. Suporterii și-au cumpărat bilete și abonamente pentru meciurile „Tigroaicelor” și sunt gata să le susțină.

Programul CSM-ului în Liga Campionilor:

05.10 – ora 18:30 CSM București vs. FTC Budapesta

14.10 – ora 19:00 BBM Bietigheim – CSM București

20.10 – ora 19:15 FTC Budapesta – CSM București

04.11 – ora 18:30 CSM București – Vipers Kristiansand

11.11 – ora 15:30 FTC Budapesta – CSM București

18.11 – ora 17:15 CSM București – BBM Bietigheim