În general, jucătorii de sloturi online au aceleași scopuri: acela de a câștiga sume generoase de bani și acela de a experimenta jocuri care le pot garanta distracția. Chiar dacă motivele pentru care aceștia se joacă sunt aceleași, adevărul este că nu toți jucătorii de cazino sunt la fel.

Te întrebi în ce categorie de jucători te încadrezi? Poate chiar într-una dintre cele de mai jos!

3 cele mai des întâlnite tipuri de jucători la Cazinourile Online:

1.Jucătorul calm și calculat

Deși este concentrat și hotărât să obțină victoria de fiecare dată când joacă un slot online, jucătorul calm și calculat nu acționează impulsiv. Acesta nu se abate de la planul de joc, știe să gestioneze chiar și perioadele slabe și este de părere că jocurile de cazino online nu sunt făcute pentru a te îmbogăți peste noapte. Mai degrabă, acest tip de jucător caută un profit realist și are răbdarea necesară pentru a ajunge treptat la câștigurile dorite.

De cele mai multe ori, jucătorii care fac parte din această categorie sunt cei care au un simț dezvoltat atunci când vine vorba de combinații câștigătoare și, tocmai din acest motiv, aceștia pot fi considerați jucători profesioniști.

2.Jucătorul de ocazie

Deși este la fel de calm ca jucătorul din prima categorie, cel de ocazie nu este la fel de calculat și nu are un plan de joc bine pus la punct. Jucătorul de ocazie se bazează, mai degrabă, pe a câștiga prin intermediul Promoțiilor și Bonusurilor pe care le oferă cazinourile online și mai puțin pe a efecuta depuneri cu sume importante de bani.

Cu toate că stilul de joc al jucătorilor de ocazie nu este unul strategic, cei care fac parte din această categorie au șanse la fel de mari să obțină câștigurile pe care și le doresc.

3.Jucătorul agitat și nerăbdător

Jucătorul agitat și nerăbdător nu investește prea mulți bani în sloturile online, nici nu urmărește Promoțiile și Bonusurile, însă este nerăbdător să câștige și are așteptări nerealiste de a se îmbogăți peste noapte. Un lucru important pe care jucătorii din această categorie îl pierd din vedere este faptul că, deși jocurile de cazino se bazează pe noroc, uneori este nevoie și de răbdare.

Chiar dacă pe termen scurt jucătorul agitat și nerăbdător are șanse mari de câștig, atunci când vine vorba despre a face profit pe termen lung, este foarte posibil ca acesta să nu aibă șanse la fel de mari.

Iată care sunt cele mai des întâlnite tipuri de jucători de cazino online. Tu în care dintre acestea te regăsești?