Simona Halep, numărul 1 mondial, a pierdut partida din turul secund Wuhan Open, cu scorul de 6-0, 7-5, în fața slovacei Dominika Cibulkova.

După ce a suferit o accidentare la nivelul spatelui în timpul antrenamentului de duminică, Simona Halep a primit îngrijiri medicale pe parcursul partidei disputată ieri. Ambele tenismene au făcut declarații despre această situație, la finalul meciului.

 

Simona a declarat că în mod normal trebuia să se retragă de pe teren, din cauza problemelor medicale, însă aceasta a precizat că nu îi place să nu își ducă partidele la bun sfârșit.

”A fost greu să joc la început, pentru că aveam spatele blocat. Normal, trebuia să mă retrag, dar nu am vrut și nici nu îmi place să fac asta. Am tras de mine să joc din ce în ce mai bine”.

Românca a adăugat că nu este dezamăgită de jocul făcut împotriva slovacei, ci este tristă din cauza accidentării suferite.

”Chiar și cu această accidentare, venită de nicăieri, am fost aproape în setul al doilea. Am jucat câteva puncte bune, acest meci îmi dă încredere că sunt la un nivel bun. Nu sunt dezamăgită, doar tristă pentru această accidentare”.

La îngrijirile medicale primite de către Simona a făcut referire și Dominika Cibulkova, la finalul partidei care a durat 85 de minute. Sportiva spune că meciul a fost dificil și că diferența a fost făcută la nivelul concentrării mai bune.

”Sunt bucuroasă că am reușit să o înving pe Simona. A fost dificil, cu toate aceste pauze. A fost un meci greu în setul secund, dar am jucat mai bine pe finalul manșei. Ne cunoaștem foarte bine, iar astăzi am reușit să joc mai bine și să merg mai departe”, a declarat a 31-a jucătoare a lumii.