Maria Sharapova a avut un start impresionant la Tianjin Open pe 11 octombrie, învingând-o pe Irina-Camelia Begu din România în două seturi.

Cap de serie numărul 9, Begu a apărut ca un adversar înfricoșător pentru Sharapova, dar fosta numărul unu mondial din Rusia a obținut victoria cu 6-4, 6-2 fără drept de apel.

Clasată în prezent pe locul 86, după ce a revenit după o suspendare pe motiv de dopaj timp de 15 luni, Sharapova – care a primit un wildcard la Tianjin – joacă în continuare cu jucătoarea calificată Magda Linette din Polonia.

Hold me ?

Публикация от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Sharapova, în vârstă de 30 de ani, care a revenit în tenis în aprilie, după ce a fost suspendată pentru că lua substanța interzisă meldonium, a câștigat încă un turneu de atunci.

Câștigătoarea a cinci turnee de Grand Slam a plecat săptămâna trecută în turul trei din turneul China Open, înfrântă fiind de Simona Halep, cea mai recentă deținătoare a titlului de numărul unu mondial.

Dar Sharapova nu a avut niciun fel de probleme împotriva lui Begu, eliminând-o pe românca clasată pe locul 57 în 82 de minute.

Meciurile de deschidere ale Tianjin Open au fost perturbate grav din cauza ploii.