John Lineker vrea să participe la UFC 219, după ce Dominick Cruz și-a fracturat brațul și a fost obligat să se retragă din meciul cu Jimmie Rivera. Conform celor declarate pentru AG Fight, Lineker vrea să demonstreze că va avea o evoluție agresivă, spre deosebire de ultima sa luptă, împotriva lui Marlon Vera, pe care l-a învins prin decizie în unanimitate.

„Aș lupta cu Jimmie Rivera. Am anunțat UFC că sunt disponibil, ca să pot lupta cu el. Sunt gata, sunt pregătit. Vreau să lupt din nou și cu siguranța va fi diferit de evoluția împotriva lui Marlon Vera. Voi fi diferit, îmi voi face ritmul propriu și voi fi același vechi John Lineker. Agresiv și înaintând în permanență. Sunt gata.”

Potrivit lui Lineker, motivul pentru care el nu a putut lupta ca de obicei împotriva lui Vera are legătură cu perioada de inactivitate de 10 luni, pe care a avut-o după înfrângerea în fața lui TJ Dillashaw.

„Aș fi putut da mult mai mult, mai ales în cea de-a treia rundă. Îmi place să-mi măresc efortul în a treia rundă. Oricine poate lupta în prima rundă. Îmi place să arăt că încă sunt bine în runda a treia. L-am împins prea puțin în a treia rundă, din cauza pauzei mele de 10 luni. Chiar am simțit asta. Dar acum, că m-am întors, următoarele lupte vor fi diferite.”

UFC 219 este programată să aibă loc pe 30 decembrie, în Las Vegas, Nevada, și nu are încă un eveniment principal oficial.