Luptătorul Bellator din Irlanda a pierdut un eveniment principal, iar meciul a fost transmis în reluare pe Spike TV. O astfel de combinație nefericită înseamnă, în mod normal, un rating de audiență scăzut, Dave Meltzer declarând că se așteaptă să atragă în jur de 450.000 de spectatori.

Bellator 187 a fost, totuși, un caz special, iar lucrurile au luat o altă întorsătură o dată cu criza neașteptată a lui Conor McGregor, acesta sărind în cușcă, împingând un arbitru și lovind un oficial Bellator. A urmat o frenezie mediatică după acest moment, iar organizatorul a folosit incidentul pentru a promova transmisiunea în reluare. În bună parte, a funcționat.

Conform Spike TV, Bellator 187 a atras un număr mediu de 621.000 de vizualizări, atingând un punct maxim de peste un milion de spectatori în primul sfert de oră al transmisiunii, când a apărut și incidentul provocat de McGregor.

Datorită excesiv de impulsivului campion UFC, aceste cifre sunt printre cele mai bune obținute de organizatori în ultimele luni.

McGregor a publicat propria sa versiune de scuze cu privire la incident, iar, deocamdată, importanta vedetă UFC nu a primit nicio sancțiune.