Superstarul și fostul campion de box în vârstă de 44 de ani, Oscar De La Hoya, l-a criticat pe Floyd Mayweather Jr. pentru că a acceptat un meci de box cu campionul UFC Conor McGregor. El a numit lupta un spectacol al ciudățeniilor și a pornit în mod public o cruciadă pentru a-i descuraja pe fani să-l urmărească. Până când au sosit cecurile… Și apoi, a început să-l intereseze Mystic Mac?

Sute de mii de dolari au intrat în buzunarele lui Floyd și Conor atunci când irlandezul a intrat în cea de-a zecea rundă cu cel mai mare boxer al tuturor timpurilor. După aceea, au apărut o mulțime de boxeri și luptători MMA care și-au dorit ștate mari de plată ca urmare a luptei. Deci, iată ce a spus De La Hoya, deschis acum spre idei noi.

Știți că sunt competitiv. Încă mai am ce trebuie. M-am antrenat în secret, antrenat în secret. Sunt mai rapid ca oricând și mai puternic ca niciodată.

Două runde, asta e tot ce am nevoie. Asta-i tot ce am de gând să spun.

Hai să ne înțelegem: în cușcă, m-ar face praf. M-ar face praf. Doar în ring.

M-am antrenat în ultimele cinci luni. Cum mă simt acum după antrenament. Nu știu ce e, dar vă spun acum că niciodată în viața mea nu m-am simțit așa de bine.