Lewis Hamilton spune că „moare” după o luptă roată-la-roată cu pilotul Ferrari, Sebastian Vettel, în 2017 și recunoaște că n-a putut dormi o noapte întreagă după ce a pierdut în fața germanului la Marele Premiu al Australiei.

Deși Hamilton a plecat din pole-position în prima cursă a sezonului de la Melbourne, el a fost învins de Vettel, justificând nerăbdarea din pre-sezon în jurul monopostului Ferrari din 2017. După cursă, ambii piloți au fost încântați de ideea unei lupte pentru titlul mondial pe tot parcursul sezonului, un lucru pe care nu l-au experimentat până acum unul cu celălalt, în ciuda celor șapte campionate mondiale câștigate în ultimii nouă ani.

#TeamLH your support means the world ??????

Публикация от Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Hamilton crede că fanii vor să-l vadă luptându-se cu Vettel întreg sezonul.

Când a fost întrebat dacă Australia l-a făcut „nerăbdător” în așteptarea unei curse strânse cu cvadruplul campion mondial, Hamilton a spus: „Mda… Tipul meu preferat de curse este go-karting, este de departe cel mai frumos tip de curse pentru că toată cursa este roată-la-roată, de la început până la sfârșit, iar eu pentru asta am crescut și am trăit în fiecare zi în Formula 1, așteptând ziua pentru acest tip de confruntări. Am avut o luptă superbă în 2014 cu Nico Rosberg în Bahrain, mor de nerăbdare să am încă o zi ca aceea.

„Sper că se va întâmpla între mine și Sebastian pentru că este de patru ori campion mondial, unul dintre cei mai buni din generația noastră, deci cred că fanii abia așteaptă. Sper doar să nu fie un sezon strategic. Vreau să fac chestii de pistă, pentru asta trăiesc, asta mă motivează.”

Hamilton spune că rezultatul de pe Albert Park i-a dat toată „energia pozitivă” de care are nevoie pentru a schimba lucrurile pentru Vettel și Ferrari în China.