Directorul general al Juventus a explicat, astăzi, poziția clubului său cu privire la mijlocașul Emre Can de la Liverpool.

Pilonul roșiilor

Can, mijlocașul internațional de origine germană, în vârstă de 23 de ani, este înregistrat la Anfield din 2014, când s-a alăturat clubului, venind de la Bayer Leverkusen.

Totuși, contractul cu echipa va expira în vara următoare și, până acum, nu s-au făcut prea multe eforturi sau chiar niciunul pentru semnarea unui contract nou.

Ca urmare, giganții italieni, Juventus, au fost menționați foarte des în legătură cu un transfer al lui Can în această vară, deși, azi dimineață, devreme, au erupt relatări care pretind că bianconeri-i și-au asigurat un acord, pentru a-l aduce la Turin, la anul, pe tânărul produs al Bayern Munchen, care va fi liber de contract.

Atac în ianuarie?

Când a fost întrebat cu privire la acest subiect în această după-amiază, directorul general al Juventus, Beppe Marotta, a confirmat interesul echipei pentru Can, deși a sugerat că echipa campioană a Seriei A nu va face nicio mișcare în această direcție până în anul următor.

„Liverpool îl ține strâns pe Emre Can. Contractul său expiră în iunie și vom putea negocia cu el, începând din ianuarie. Nu ascundem faptul că ne place de el, dar, la ora actuală, el este jucător al echipei Liverpool, așadar îl putem admira doar de la distanță.

Can, până acum, în acest sezon, s-a dovedit a fi esențial pentru norocul echipei Liverpool, marcând de două ori în meciul de retur al roșiilor, de miercurea trecută, din Liga Campionilor, încheiat cu o victorie împotriva Hoffenheim.