Unirea Alba Iulia va întâlni în această seară, de la ora 21:30, echipa FCSB în ”16”-imile Cupei României la fotbal. Stadionul „Minaur” din Zlatna va găzdui meciul dintre cele două formații, un meci ce va intra în istoria localității.

Ajunsă în șaisprezecimile Cupei României după 9 ani, echipa din Alba își propune să producă o surpriză contra actualului lider al Ligii 1.

Adrian Bicheși, antrenorul Unirii, a declarat pentru mediafax.ro că a așteptat acest meci cu foarte mare interes. „Sper să fim bine și să facem față evenimentului, să reușim să anulăm diferența de ligi între FCSB și Unirea Alba Iulia. La fotbal s-au mai întâmplat surprize și ne pregătim pentru așa ceva”, a mai adăugat acesta.

Suporterii celor două echipe așteaptă și ei cu nerăbdare meciul de astăzi, drept dovadă acesta se va disputa cu ”casa închisă”. Toate cele 2.600 de bilete puse la vânzare s-au epuizat cu o zi înaintea partidei!

„Am avut cereri de 3-4 ori mai mari, față de câte bilete am primit”, a menționat Cristian Aron, președintele CS Zlatna. Fericiții posesori de bilete pot intra în tribune cu două ore înaintea fluierului de start, astfel încât să se evite, pe cât posibil, îmbulzeala de la porțile arenei.

Deși a fost supus unor cosmetizări de ultim moment, Stadionul „Minaur” nu a putut acoperi cererile de bilete pentru meciul de astăzi. Cu siguranță, nicio arena cu 20.000 de locuri nu ar putea răspunde interesului major acordat acestei confruntări eliminatorii.