Pandemia de Corona Virus a schimbat lumea și a pus pe pauză sportul de pretutindeni pentru o perioadă bună de timp. Totuși, primul semn că totul va reveni la normal este faptul că Fotbalul de top începe să revină.

Veștile bune au sosit întâi din partea Germaniei, când pe data de 16.05.2020 a reînceput primul Campionat important de Fotbal, Bundesliga. Noi am sărbătorit evenimnetul cu o super promoție! Vezi detalii aici.

Ți-am pregătit o listă cu campionatele pe care poți paria chiar acum la MaxBet, dar și cu datele exacte la care vor reîncepe celelalte mari competiții.

CAMPIONATELE PE CARE POȚI PARIA ACUM

Adrenalina Fotbalului s-a întors, iar tu poți trăi din plin suspansul pariurilor cu Campionatele din: Germania (Liga 1 + Liga 2), Cehia, Ungaria, Coreea de Sud (Liga 1 + Liga 2), Belarus (Liga 1 + Liga 2), Costa Rica, Insulele Feroe, Turkmenistan, Taiwan, Armenia, Burundi și Estonia.

CAMPIONATELE CARE VOR REVENI ÎN CURÂND

27-05-Blog

Campionatul Spaniei, Campionatul Angliei și Campionatul Italiei se vor relua cel mai probabil în prima jumătate a lunii Iunie, însă oficialii nu au anunțat o dată exactă.

CÂND REÎNCEPE LIGA 1?

 Veștile cele mai bune le-am păstrat pentru sfârșit.

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că Liga 1 se va relua pe data de 13 Iunie.

Se pare că echipele din Liga 1 au intrat deja în cantonament, jucătorii și staff-ul urmând să stea în izolare timp de o lună. Ulterior, vor începe meciurile amicale, iar pe 13 iunie se va relua Liga 1.

Din păcate, meciurile se vor disputa pentru moment, fără spectatori.