Samoa a făcut trei schimbări în echipa învinsă de România weekend-ul trecut, antrenorul Titimaea Tafua anunțând cei 15 care vor intra pe teren sâmbătă, pentru testul cu Anglia, de pe Twickenham.

Alapati Leiua îl înlocuiește pe Reynold Lee-Lo în centru, Josh Tyrell revine în blocadă pentru cea de-a doua partidă în locul lui Fa‘atiga Lemalu, în timp ce TJ Ioane vine pe partea liberă, în locul lui Ofisa Treviranus.

Jack Lam revine în spate după ce a jucat pe lateral în partida de sâmbătă, când echipa a fost învinsă cu 17-13 la București.

Samoa încă se află în căutarea primei sale victorii din acest an, după ce a fost învinsă și de Noua Zeelandă, Țara Galilor, Tonga, Fiji și Scoția. Se confruntă cu o etapă de play-off, cu o echipă europeană care urmează să fie stabilită anul viitor, pentru un loc la Cupa Mondială la Rugby 2019.

Echipa

15-Ah See Tuala, 14-Paul Perez, 13-Kieron Fonotia, 12-Alapati Leiua, 11-David Lemi, 10-Tim Nanai-Williams, 9-Dwayne Polataivao, 8-Jack Lam, 7-TJ Ioane, 6-Piula Fa‘asalele, 5-Chris Vui (căpitan), 4-Josh Tyrell, 3-Donald Brighouse, 2-Motu Matu’u, 1-Jordan Lay.

Rezerve: 16-Manu Leiataua, 17-James Lay, 18-Hisa Sasagi, 19-Fa‘atiga Lemalu, 20-Ofisa Treviranus, 21-Melani Matavao, 22-Reynold Lee-Lo, 23-JJ Taulagi.