Manchester United și Juventus Torino s-au duelat marți în a 3-a rundă din grupele UEFA Champions League . Italienii au învins în deplasare cu scorul de 0-1, prin reușita lui Dybala, din minutul 17.

Fanii englezi au încercat de mai multe ori, pe parcursul meciului, să ajungă pe teren, astfel că partida a fost întreruptă pentru prima oară în minutul 4, când unul dintre aceștia a pătruns pe gazon. Intenția britanicului a fost de a-l vedea de aproape și de a da mâna cu Ronaldo, care nu l-a refuzat.

Imediat după fluierul final, când se pregătea să mulțumească spectatorilor de pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a fost abordat de un alt suporter britanic, care a reușit să sară gardul și să ajungă pe teren. Deși stewarzii au încercat să îl îndepărteze pe fan, superstarul portughez a intervenit. Ronaldo a luat telefonul englezului și a făcut un selfie alături de el, înainte ca acesta să fie scos de pe teren de forțele de ordine.

cristiano-ronaldo-selfie-fan

Sursă foto: latestly.com

Cristiano Ronaldo încă este iubit de suporterii Manchester United, fosta echipă a acestuia. Sute de fani l-au așteptat pe portughez și în aeroportul din Manchester, unde i-au scandat numele, l-au aplaudat și i-au arătat susținerea lor.