Sâmbătă, echipa românească Șoimii Pancota a fost învinsă cu 18-0 în deplasare de echipa Juventus București, ceea ce înseamnă că Șoimii au înregistrat până acum un uimitor număr de 41 de goluri încasate în primele trei meciuri desfășurate în divizia secundă.

Ar fi putut fi și mai rău pentru Șoimi, dar portarul lor în vârstă de 15 ani, Adelin Pașca, a apărat un penalty executat de Wallace da Silva cu șapte minute înainte de încheierea timpului regulamentar de joc.

Partida desfășurată în capitala României are loc la doar o săptămână după înfrângerea suferită de Șoimi acasă, cu 7-0, în fața echipei Sepsi. Echipa a mai suferit încă o înfrângere umilitoare, cu 16-0, în Afumați, în meciul de deschidere din acest sezon în divizia secundă.

Șoimii, originari din Pancota, un oraș din vestul României cu o populație de mai puțin de 7.000 de locuitori, și-a obținut cea de-a doua promovare în divizia secundă în 2014. În sezonul trecut, Șoimii au primit 40 de goluri în 36 de partide.

Cu toate acestea, clubul întâmpină probleme financiare după ce Primăria Pancota a decis în iulie să întrerupă sprijinul financiar acordat echipei și să se bazeze pe jucătorii juniori.