Ovidiu Hațegan a arbitrat, luni seară, partida dintre Germania și Olanda din Nations League, care s-a terminat cu scorul 2-2.

Românul a aflat în aceeași zi, chiar în pauza meciului pe care îl arbitra, că mama lui a decedat. Imediat după ce a fluierat finalul partidei, Hațegan nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă. Primul care l-a consolat a fost fotbalistul Olandei și al lui Liverpool, Virgil van Dijk.

ovidiu-hategan-virgil-van-dijk

„Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi din cauza faptului că mama lui murise. S-a lăsat copleșit de emoții și a început să plângă. Eu mi-am dorit să îl încurajez, să îi transmit forță și i-am spus că a arbitrat excepțional. Este un lucru mic, dar care sper că l-a ajutat” a declarat jucătorul după meci, pentru Fox Sports.

ovidiu-hategan-in-lacrimi

Ovidiu Hațegan este unul dintre cei mai buni arbitri români ai momentului, dovadă fiind și faptul că în ultima perioadă a reușit să primească meciuri din ce în ce mai importante. Centralul și-a dovedit încă o dată profesionalismul în partida dintre Germania și Olanda, deși suferise o pierdere enormă.

 

 

Sursă foto: digisport.ro