Anderlecht contra PSG

Poate fi clubul belgian Anderlecht prima echipă care învinge PSG în Liga Campionilor din acest sezon?

PSG și-a început aventura europeană cu o victorie cu 5-0, în deplasare, împotriva celor de la Celtic. Echipa cea mai puternică a Ligue 1 a continuat, bătând Bayern Munchen cu 3-0, în capitala franceză.

Cât despre Anderlecht, se zbate în sezonul 2017-2018. Au fost învinși cu 3-0 atât de Bayern, cât și de Celtic, în Liga Campionilor, și se află abia pe locul cinci în liga de acasă.

Edinson Cavani contra Neymar

Înainte de meciul din Liga Campionilor, se părea că Edinson Cavani a reînviat animozitățile cu Neymar, partenerul său atacant, din America de Sud.

S-a perceput o ruptură, pe teren, între atacanții sud-americani ai PSG, în cursul meciului din Ligue 1, contra Lyon, deoarece Cavani nu l-a lăsat pe Neymar să execute un penalti. Cavani, atunci, a ratat lovitura de pedeapsă.

De atunci, au apărut multe relatări despre cearta dintre jucători, care a avut loc în vestiar.

Mai mult, se pare că Neymar și-a asumat sarcinile legate de executarea penaltiurilor pentru PSG, deoarece a marcat un gol din lovitură de pedeapsă în meciul împotriva Bordeaux.

„Nu este obligatoriu să fim prieteni”

Edinson Cavani a dat un interviu pentru SFR Sport, din Franța, în care centrul-atacant a făcut unele remarci interesante despre Neymar. Cavani a spus:

„Treaba cu penaltiul… a trecut. Astea sunt lucruri care se petrec în fotbal. 

Trebuie să găsim o soluție împreună și să funcționăm ca echipă. Trebuie să devenim o echipă competitivă, dar nu-i obligatoriu să fim prieteni. Trebuie să te porți ca un profesionist, iar, dincolo de aceasta, fiecare își vede de viața lui.”

Cavani, de asemenea, a respins afirmația că nu i se mai permite să execute penaltiuri pentru PSG:

„Asta numai antrenorul poate decide. Ce este mai bine pentru echipă? 

Cred ca persoana responsabilă va găsi soluția. Atunci când va lua decizia, se va face așa. 

A luat decizia aceasta? Nu cred.”