Starul protughez Cristiano Ronaldo a fost transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino. Ca în fiecare an, campioana Italiei a jucat un meci amical înainte de începerea noului sezon din Seria A, contra reprezentativei de Under19 a clubului. La partida disputată săptămâna trecută, din primul 11, a făcut parte și Cristiano Ronaldo, care nu și-a dezamăgit fanii, reușind să iși treacă numele pe tabela de marcaj, în primele 8 minute ale meciului.

Mâine, însă, Juventus începe oficial apărarea titlului într-un meci important împotriva lui Chievo, unde Cristiano Ronaldo își dorește să demonstreze încă o dată că este un fotbalist de top. Totuși, acesta nu va fi un meci obișnuit pentru cei de pe stadion, având în vedere că odată cu transferul fostului galatic se impun noi măsuri de precauție.

La primul meci oficial al lui Ronaldo vor fi prezente forțe antitero:

La partida programată pe Stadionul Bentegodi din Verona sunt așteptați să asiste fani ai fotbalului din întreaga lume, iar organizatorii estimează că în tribune se vor afla peste 30.000 de spectatori. În aceste condiții, riscul este unul destul de ridicat, acesta fiind motivul pentru care Cristiano Ronaldo va fi păzit pe toată durata meciului asemenea unui președinte de stat.

“Forțe speciale antitero vor fi dislocate sâmbătă la meciul Chievo – Juventus, un eveniment cu importanță globală”, a declarat viceprefectul orașului Verona, Angelo Sidoti, citat de publicația Tutto Sport.

Înaintea debutului său în Seria A, celebrul fotbalist a transmis un mesaj puternic. “Voi demonstra că sunt un jucător de top. Sunt foarte ambițios și îmi plac provocările”, a spus Ronaldo.

Juventus pornește mare favorită în această dispută și are o cotă de 1.22 pentru victorie, iar noul star din Torino, portughezul Cristiano Ronaldo, are o cotă de 2.90 să marcheze primul gol al disputei.