Vineri, 15 Noiembrie la ora 21:45, va avea loc pe Arena Națională partida din preliminariile EURO unde Romania va juca împotriva Suediei.

Ai noștri au mare susținere în meciul care le poate decide soarta la EURO, după ce în luna Martie au pierdut în fața aceleiași echipe cu 2 – 1.

ROMANIA – SUEDIA se joacă cu casa închisă!

România – Suedia se va juca, cel mai probabil, cu casa închisă. Federația Română de Fotbal a anunțat că mai sunt foarte puține bilete disponibile, astfel că FRF nu va mai deschide casele de bilete de la Arena Națională.

”Federația Română de Fotbal a scos la vânzare un număr de 50.000 de bilete pentru meciul dintre România și Suedia, din preliminariile EURO 2020, iar în acest moment mai sunt disponibile doar 800.

Din acest motiv, FRF nu va mai comercializa tichete la casele de bilete de la Arena Națională și îi invită pe suporterii tricolorilor să-și achiziționeze bilete online de pe site-urile de specialitate”, a comunicat FRF pe site-ul oficial.

COPIII SUB 14 ANI AU ACCES GRATUIT

Federația Română de Fotbal a mai anunțat, de asmenea, că aproximativ 10.000 de copii vor putea beneficia de acces gratuit în ”Family zone” și în sectoarele special amenajate, dedicate școlilor de fotbal și academiilor.

Fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, dintre care cel puțin unul trebuie să fie pentru un copil sub 14 ani.

METROREX A PRELUNGIT PROGRAMUL LA SOLICITAREA FRF

Ținând cont de faptul că meciul va începe de la ora 21:45, Federația Română de Fotbal a solicitat Metrorex să prelungească programul de la metrou.

Astfel, aceștia au dat curs solicitării și au prelungit programul până la ora 00:30.

”Avem o veste bună! La solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex a prelungit programul de circulație a trenurilor de metrou în seara meciului cu Suedia, vineri spre sâmbătă, până la ora 00:30. Mulțumim!”, a anunțat site-ul frf.ro.

Tu cum îi susții pe tricolori? Mergi pe stadion sau cu un pariu din fața televizorului?