Barcelona s-a aflat sub o imensă presiune de a se comporta bine după spectacolul dezamăgitor din ultimul semestru, atât intern, cât și în ligile europene. Pierzând coroana din La Liga spaniolă în fața rivalei sale, Real Madrid, echipa este hotărâtă să-și recâștige gloria în acest sezon, bazând-se pe o echipă revigorată, cu mulți jucători noi în ea.

Blaugrana a adus jucători precum Ousmane Dembele, Paulinho și Nelson Semedo, în fereastra de transfer din această vară, în care una dintre proprietățile sale valoroase a părăsit Camp Nou în căutarea unui viitor mai bun, jucătorul respectiv fiind căpitanul brazilian Neymar Jr.

Clubul catalan este nerăbdător să-și recâștige gloria pierdută și să aibă un an plin de succes. Totuși, este posibil să fie necesar să adauge niște jucători noi, pentru a-și reîmprospăta echipa, și să-și recontureze strategiile.

Un astfel de jucător care a fost subiectul unei oferte surpriză din partea giganților catalani este fundașul central columbian, Yerry Mina, care, la ora actuală, joacă pentru Palmeiras în Brazilia. Jucătorul este cunoscut pentru controlul excepțional al mingii și pentru chiar mai buna înțelegere a jocului. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este cunoscut pentru prezența sa copleșitoare în inima apărării echipei Palmeiras, ceea ce Barcelona urmărește să capitalizeze, deoarece caută un jucător de calitate pentru a-și asigura linia apărării.

Cunoscut pentru capacitatea sa de a apăra bine, jucătorul poate, de asemenea, să fie de ajutor la inițierea unor atacuri asupra adversarilor, cu ajutorul paselor sale bine executate în treimea de atac. Este și bine echipat cu un salt eficient în evitarea pericolelor în propria jumătate de teren, iar atunci când vine momentul potrivit, jucătorul poate, de asemenea, să iasă la atac cu salturile lui letale, marcând goluri.

Jucătorul poate că nu se aștepta să se alăture celor de la Barcelona în această vară, dar visul său poate deveni realitate, deoarece giganții catalani urmăresc să semneze un contract cu el în iarna următoare, când se va deschide din nou fereastra de transfer.

Barcelonei i-a fost foarte dificil în ultimul semestru să se mobilizeze pentru campanie. Totuși, jucătorul este unul dintre cele mai respectate talente din fotbalul brazilian și este fericit că unul dintre cele mai mari cluburi din lume poate să-l ceară în echipa sa, în zilele care urmează.

În actualul scenariu, campionii spanioli, care au nevoie de acoperire în linia de apărare, sunt, de asemenea, foarte interesați să semneze contractul cu jucătorul. Dar este acesta omul potrivit pentru club?