Ivan Perisic și Manchester United

Li se poate ierta fanilor echipei Manchester United, dacă așteptările lor dinaintea noului sezon se măresc foarte mult.

Jose Mourinho pare să se afle în fața încă unei ferestre de transfer importante, deoarece multe staruri de top sunt menționate în legătură cu Old Trafford.

Victor Lindelof s-a mutat de la Benfica, iar Romelu Lukaku a venit de la Everton și este posibil ca acesta să fie doar începutul.

Zvonurile se răspândesc, luni, pretinzând că Tiemoue Bakayoko se va alătura, de asemenea, echipei United și nu echipei Chelsea, iar Independent a comunicat cititorilor săi că mutarea lui Ivan Perisic de la Inter Milan la Manchester poate avea loc săptămâna aceasta.

.. ????? .. @franejurc87

Публикация от Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Care este povestea?

Această actualizare legată de Perisic a fost scrisă de Miguel Delaney, care a fost unul dintre primii jurnaliști care au anunțat că Mourinho se îndrepta spre Manchester United.

În cadrul unei declarații impresionante, Independent a anunțat:

Celor de la Manchester United încă le lipsesc câteva milioane din prețul cerut de Internazionale pentru extrema croată, Ivan Perisic, dar cei care cunosc detaliile afacerii știu că este de așteptat ca acest contract să fie încheiat la un preț cuprins între aproximativ 45 de milioane GBP și 50 de milioane GBP, în săptămâna care vine.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani și clubul de pe Old Trafford au convenit deja asupra termenilor personali, dar – în cadrul a ceea ce a devenit tema verii pentru United și pentru toate celelalte cluburi de frunte din Premier League când caută să cumpere jucători din echipe străine – Inter s-a dovedit a fi de neclintit în ceea ce privește prețul transferului starului lor.

S-a comentat că, după ce l-a adus pe Lukaku la United, Mourinho trebuie să se asigure că are un jucător în echipă care poate trimite pase precise către belgian. Perisic s-ar potrivi perfect acestui rol.

Perisic și-a tachinat urmăritorii din rețelele de socializare.

Internaționalul de origine croată a dezvăluit că se află în călătorie, dar nu a făcut cunoscută și destinația ei.

De asemenea, a dezactivat funcția de publicare a comentariilor, de pe pagina sa de Instagram: probabil că s-a plictisit de fanii Inter și Manchester United, care încercau să-l convingă în legătură cu următoarea sa alegere profesională.

???✈️

Публикация от Ivan Perišić (@ivanperisic444)