Alexandre Lacazette și Arsenal

Un transfer, care se află de ani de zile în curs de desfășurare, s-ar putea finaliza, până la urmă, marți.

Conform celor relatate de L’Equipe, marți, înaintașul de la Lyon, Alexandre Lacazette, și-ar putea finaliza astăzi, în sfârșit, îndelung așteptata mutare la Arsenal.

DD3y51EW0AA15Cu

Internaționalul de origine franceză, în vârstă de 26 de ani, a fost prolific în cursul campaniei 2016-2017, înscriind 37 de goluri în toate competițiile și asigurându-și titlul de cel mai „rece” atacant din primele 5 ligi europene (peste 20 de goluri) în ceea ce privește transformările.

A înscris peste 20 de goluri în Liga 1 în ultimele 4 sezoane: ultimul jucător francez cu o astfel de realizare a fost marele Jean-Pierre Papin.

În weekendul trecut, Telefoot a anunțat că Lacazette va semna un contract pe cinci ani cu Tunarii, iar Arsenal va plăti 53 de milioane EUR către Lyon.

De 10 ani în lucru

La postul de radio BBC 5 Live de luni noaptea, s-a povestit cum Arsene Wenger l-a urmărit pe Lacazette timp de un deceniu.

S-a afirmat că descoperitorul francez de talente al Tunarilor, Giles Grimandi, l-a văzut pentru prima dată în acțiune pe atacantul internațional când acesta avea doar 16 ani.