La Liga respinge clauza de reziliere a lui Neymar în favoarea PSG

Transferul lui Neymar la PSG a avut o amploare atât de mare, încât era improbabil să treacă fără opreliști.

Problema a apărut joi dimineață, când avocații PSG au sosit la birourile La Liga ca să plătească clauza de reziliere a contractului lui Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro.

Incredibil, şi fără o justificare juridică, La Liga a refuzat să accepte banii, pe motiv că nu consideră că transferul respectă regulile de fair play financiar ale UEFA.

Ce va face PSG acum?

În ceea ce trebuie să fi fost o zi frenetică pentru Neymar, reprezentanții săi și cei ai PSG, există acum numeroase zvonuri răspândite în legătură cu ce va face în continuare echipa din Ligue 1 pentru a-și obţine jucătorul.

Avocații PSG încearcă să rezolve legal transferul lui Neymar în următoarele ore, pentru a se asigura că brazilianul va semna vineri cu echipa franceză.

În esenţă, următoarea soluţie este aceea ca Neymar şi și PSG să plătească suma direct Barcelonei.

Acum pare probabil că Barcelona va accepta clauza de reziliere şi Neymar va fi liber să meargă la PSG.

Unde este Neymar?

Globoesporte dezvăluie că Neymar este în prezent acasă, în Barcelona, alături de tatăl și omul de afaceri, Neymar Silva Santos, şi de câțiva prieteni apropiați.

Neymar a fost foarte tăcut pe canalele de social media în ultimele două zile, ultima sa actualizare pe Instagram datând de marți, din Dubai.

Nu a existat nici măcar o singură actualizare Instagram Stories din partea lui Neymar în ultimele două zile.

Neymar va fi prezentat vineri

Potrivit presei braziliene, Neymar nu este aşteaptat să sosească la Paris până vineri.

Neymar a fost supus miercuri unor teste medicale în Porto, iar testele PSG probabil că nu vor dura mult timp atunci când superstarul brazilian va sosi în capitală.

PSG susține în continuare că Neymar va fi prezentat vineri şi că va apărea în faţa fanilor înaintea meciului cu Amiens de sâmbătă.