Real Madrid a rămas la 10 puncte în urma Barcelonei după ce a pierdut cu 2-0 pe Bernabeu, în fața celor de la Real Sociedad. La finalul partidei, Sergio Ramos a răbufnit și a criticat deciziile arbitrului Jose Munuera, acuzând două penalty-uri neacordate pentru echipa sa.

Funadșul de 32 de ani a invocat mai multe decizii ale arbitrului, însă de departe cel mai tare l-a deranjat faza în care Vinicius a căzut în careul advers, după un contact cu portarul Rulli, iar centralul a refuzat să consulte VAR-ul.

“Am avut două penalty-uri foarte clare. Poate că la mine nu a fost așa clar, pentru că Illarramendi știe să ascundă faptul că mă împinge. Dar cel la Vinicius este scandalos! De ce nu a mers arbitrul să se uite la fază, să consulte VAR-ul?”, a declarat Ramos, potrivit dailymail.co.uk.

Lui Real Madrid i s-a refuzat un penalty clar

Deși decizia arbitrului poate fi înțeleasă într-o oarecare măsură, având în vedere că hotărârea a fost luată foarte rapid, faptul că VAR-ul nu a întors faza rămâne de neînțeles pentru Ramos.

“Am susținut mereu VAR, dar această decizie îi aparține arbitrului. El ne-a spus din start că nu e penalty și a refuzat orice altă discuție. N-am mai văzut așa ceva de ani de zile. Ar fi putut să îi acorde pedeapsa și apoi să consulte VAR-ul”, a adăugat căpitanul lui Real Madrid.