Real Madrid a anunțat o echipă aproape fără accidentări după finalizarea ultimului antrenament în capitala Spaniei, înainte de finala Champions League de sâmbătă, cu Juventus.

Gareth Bale și Dani Carvajal au participat la întreaga sesiune matinală de antrenamente de joi și vor fi disponibili pentru selecționarea pentru Cardiff — deși Bale a declarat la începutul acestei săptămâni că nu va fi 100% recuperat după accidentările de la gleznă și gambă.

Singurii doi jucători care au lipsit joi au fost fundașii Fabio Coentrao și Pepe. Niciunul dintre ei nu a intrat pe teren recent pentru echipa condusă de Zinedine Zidane și amândoi ar putea fi hotărâți să plece de la club în vară.

Prontos para o jogo!

Публикация от Fábio Coentrão (@fabio_coentrao)

„Finala Champions League se apropie,” se spune într-o declarație a clubului. „În Real Madrid City, echipa a desfășurat ultima sesiune de antrenamente, înainte de la pleca spre Cardiff, în ziua de vineri.

„Albii, care vor să câștige la Duodecima [cea de-a 12-a cupă europeană] împotriva lui Juventus (sâmbătă, 8:45 pm CEST), au încheiat o sesiune în care au pus accent pe jocul la minge. Zidane l-a implicat pe jucătorul castilian Enzo într-o sesiune plină de exerciții de presare, posesie, sprinturi și șuturi pe poartă, înainte ca înreaga echipă să se concentreze pe pase și șuturi. Pepe și Coentrao s-au antrenat folosind echipamentele din interior.”

Echipa urmează să zboare de la Madrid la Cardiff vineri dimineață, ultima lor sesiune de antrenamente înainte de meci urmând să aibă loc pe Millennium Stadium la 7:45 p.m., ora locală, în acea seară.

Cel mai probabil, Bale va sta pe banca de rezerve sâmbătă seara, urmând ca mijlocașul Isco să intre din nou în teren, într-o formație de 4-4-2.