LIVERPOOL – Stephen Smith va merge la Las Vegas în data de 9 decembrie, pentru a lupta cu Francisco Vargas. Este un meci fără titlu la mijloc, dar Smith speră că victoria îi va asigura un loc într-o altă luptă de campionat mondial.

„Stephen Smith, 9 decembrie, ocazie uriașă pentru el,” a declarat antrenorul său, Joe Gallagher pentru Boxing News. „Inițial, a fost lupta pentru titlul european, apoi a venit o ofertă pentru [Orlando] Salido, iar apoi a ajuns cu Francisco Vargas, care a luat parte la lupta anului în ultimii trei ani. Cu siguranță, a avut parte de câteva lupte bune. Este o oportunitate uriașă pentru Stephen Smith. Cred că este primul Scouser de la John Conte, în anii ’70, care luptă în Las Vegas. Iar asta e ceva uriaș. Am fost foarte surprins când am citit asta undeva.”

Diciembre 9 ?? #elbandido #FV #teambandido #MZTBoxing

Публикация от Francisco Vargas (@elbandido130)

Joe a continuat: „Stephen ia parte la o luptă mare acolo, în Mandalay Bay, Las Vegas, un meci cu 10 runde. Răsplata merită riscul. Dacă te uiți la primele zece locuri la categoria super-cocoș din WBC, cred că primele șapte sunt ocupate de mexicani. Așa o categorie puternică, cea mai puternică divizie din boxul mondial, super-cocoș. Este păcat, a călătorit de două ori înainte, la New York, iar apoi Monaco, fără succes, iar acum pleacă din nou. Cred că este pe opt sau nouă în [clasamentul ] WBC, Vargas este pe doi. O să revină pentru o luptă pentru titlul mondial. El are numai de câștigat și prea puțin de pierdut. ”

Cu siguranță va fi o luptă dură. Așteptați-vă la un thriller. „Cred că nu există cărări scurte în această divizie, dacă te uiți la campionii din divizie”, a explicat Gallagher. „Dacă te uiți în top 10, rămâi uimit. Este incredibil, este o divizie dură.

„Cred că etapele eliminatorii pentru titlul mondial sunt la fel de buni ca și luptele pentru titlul mondial.”