ANTHONY JOSHUA își dorește să lupte cu vechiul său rival Wladimir Klitschko în Las Vegas.

Regele WBA și IBF la categoria grea l-a învins pe ucrainean în luna aprilie, într-un meci incredibil de palpitant, ridicându-se de la podea pentru a-l opri pe veteran în cea de-a 11-a rundă. De atunci, s-au tot auzit zvonuri despre o revanșă, dar Joshua a declarat pentru spectatorii Sky Sports, după victoria lui Frank Buglioni în fața lui Ricky Summers, că Klitschko încă nu a fost convins.

„Ultima luptă a urcat așteptările pe un piedestal, dar a fost vorba despre divertisment,” a spus Joshua. „Nu poți duce prea multe lupte ca aceasta, dar, având în vedere cu cine lupt, am două opțiuni. Una este o revanșă cu Klitschko, și așteptăm să vedem, încercăm să-l ademenim cu niște morcovi, poate mușcă și i se suscită interesul din nou. Omul a avut realizări importante în carieră, așa că e nevoie de multe ca să se simtă motivat și interesat din nou.”

Cealaltă opțiune pentru Joshua, în cazul în care Klitschko va alege să se retragă, este lupta sa obligatorie în cadrul IBF.

„Când deții o centură, există poziții obligatorii pe care trebuie să le înfrunți, iar pe una dintre ele se află Kubrat Pulev, un foarte talentat luptător bulgar,” a explicat englezul. “Dacă nu lupt cu Klitschko, acesta este celălalt sportiv cu care va trebui să intru în ring în viitor.”

Dar, este clar că Klitschko este rivalul dorit pentru cea de-a 20-a provocare. Au fost menționate deja câteva locații – Cardiff fiind favorita de început – dar Joshua a pus ochii pe America.

„Îmi place cum sună Vegas! Sunt gata, sunt gata. Vreau să fiu plătit numai în jetoane de cazinou, toate pe roșu.”