Playtech, dezvoltatorul de top al jocurilor de cazinou, a lucrat din greu în ultimele luni și astfel se vor lansa câteva jocuri noi și captivante. Acestea includ sloturi clasice și video, construite pe baza a tot felul de teme ce vor viza toate gusturile. Cea mai buna veste dintre toate este că toate caracteristicele de mai jos sunt legate de jackpoturi progresive enorme.

Frankie Dettori: Legendele sportului – trei jackpoturi progresive
frankie-dettoris-magic-seven-slot-gs1

Pentru o perioadă lungă de timp, Magic Seven de la Frankie Dettori a fost un joc foarte popular la Cazinoul de iarnă, iar Playtech a decis să lanseze o continuare a acestui joc popular. Încă o dată, aceștia au adus cunoscutul jocheu în schema într-un joc plin de caracteristici bonus și legat de o mulțime de jackpoturi progresive.

Frankie Dettori: Legendele sportului – este un tambur de 5 sloturi cu 3 rânduri și până la 25 de linii de pariere. Tambururile sunt setate în jurul unei priveliști a unei curse de cai care aleargă în jurul pistei. Sunt 5 simboluri de valoare mare, două în care apare chiar Frankie, o potcoavă, o cască și o panglică premiu. Simbolurile de o valoare mică sunt cărțile de joc cu valori între 10 și A.

Simbolul wild este un trofeu de aur care poate substitui toate celelalte simboluri în afară de simbolul de derută, pentru a ajuta și pentru a forma combinații câștigătoare. Simbolul de derută este un cartonaș de final de cursă.

În plus față de simbolurile obișnuite wild, există și un simbol wild în galop, care se poate așeza peste toate tambururile. Dacă simbolul wild de galop acoperă primul tambur în întregime, veți primi o rotire gratuită. Dacă această rotire gratuită va genera un câștig, atunci simbolul va mișca un tambur la dreapta, iar slotul se va roti iarăși. Această procedură va continua până când nu veți mai genera un câștig sau atunci când simbolul wild va dispărea de la sfârșitul tamburului.

Dacă obțineți trei cărți de derutare pe oricare dintre tambururi, veți declanșa jocurile gratuite Derby de aur. În primul rând, trebuie să alegeți unul dintre cei trei cai care participă la cursă. O cursă are loc în timpul rotirilor dvs. gratuite. Al cincilea tambur este plin de simboluri wild cu cai roșii, galbeni și verzi, iar de fiecare dată când unul aterizează, calul se mișcă mai aproape de linia de sfârșit a cursei. Rotirile gratuite continua până când unul dintre cai câștigă cursa. Dacă calul dvs. câștigă, veți primi o carte cu o valoare de 3x, iar dacă iese pe locul doi, veți primi o carte cu o valoare de 2x.

Slotul este legat și de trei jackpoturi progresive: Jackpotul legendelor sportului, Jackpotul zilnic și Jackpotul săptămânal. Orice rotire pe tambur poate declanșa jocul de jackpot, inclusiv o rotire necâștigătoare.  Odată ce jocul de jackpot începe, câștigul unuia dintre jackpoturi este garantat. Precum este sugerat de numele său, jackpotul zilnic trebuie să fie câștigat în fiecare zi iar jackpotul săptămânal în fiecare săptămână. Jackpotul legendelor sportului este cel mai valoros și poate fi câștigat oricând.

Frankie Dettori: Legendele sportului are o marjă de pariere între 0.01 £ și 625 £ pe fiecare rotire, așa că vă veți putea bucura de acest joc indiferent de bugetul deținut. Există o plată extraordinară de 10.000x, valabilă atunci când extrageți cinci cărți wild pe tambur. Simbolul în care apare Frankie în albastru poate aduce un câștig de 1.500x, Frankie pe un cal poate aduce un câștig de 1.000x, panglicile de premiu pot aduce un câștig de până la 800x, casca poate aduce un câștig de până la 400x, iar potcoava poate aduce un câștig de până la 300x.

Dacă v-a plăcut vechiul slot Frankie Dettori, atunci cu siguranță veți iubi această nouă lansare și, cu un pic de noroc, veți câștiga jackpotul legendelor sportului.

Funky Monkey Jackpot- Distracție clasică cu câștiguri imense

funky-monkey-jackpot-1
Câteodată poate fi o distracție imensă să vă întoarceți la începuturi cu jocurile cu sloturi online și să vă bucurați de un slot cu adevărat clasic. Însă este posibil să nu vreți să sacrificați un câștig de o sumă foarte mare. Noul slot Funky Monkey Jackpot de la Playtech oferă echilibrul perfect dintre aceste lucruri, o experiență a sloturilor clasice cu un jackpot progresiv imens.

Jocul este proiectat pentru a arăta ca o mașină clasică de sloturi cu o manetă într-o parte. Oferă trei tambururi și doar o linie de plată. Sunt opt simboluri standard și un simbol de jackpot. Simbolurile standard include tobe, palmieri, cabane de lemn, ochelari de soare, banane, 3 Bari, 2 Bari și 1 Bar. Jackpotul este reprezentat de maimuță.

Deoarece este un joc clasic cu sloturi, este unul foarte simplu. Puteți paria una, două, trei sau opt jetoane per rotire, controlând acest lucru prin butonul „Pariere”. Apoi, tot ce mai aveți de făcut este să apăsați pe butonul „Rotire” pentru a porni la drum. Ca alternativă, puteți apăsa pe maneta dintr-o parte a aparatului și veți roti și în acest fel tamburul.

Pentru a vă sari în ajutor, aveți la dispoziție si butonul de „Joc automat” care va permite să rotiți tamburul în mod automat, iar dvs. vă puteți relaxa și privi cum câștigați. Mai există și „Modul Turbo”, un mod minunat dacă doriți viteză.

Slotul are un câștig de 888x dacă vă sunt afișate trei simboluri cu tobe în timpul liniei de pariere. Trei copaci vă vor aduce 400x, trei cabane 200x, trei perechi de ochelari vă vor aduce un câștig de 100x, trei banane 80x, trei simboluri de 3 Bari vă vor aduce un câștig de 60x, trei simboluri de 2 Bari vă vor aduce 40x iar 3 simboluri de 1 Bar, un câștig de 20x. Veți câștiga 10x dacă slotul se va opri la orice mix de simboluri cu bari în timpul liniei de pariere.

Pentru a câștiga jackpotul progresiv trebuie să pariați maximul de 8 jetoane per rotire. Apoi puteți câștiga jackpotul dacă veți obține 3 simboluri de „Maimuță” în timpul liniei de pariere. Dacă nu pariați suma maximă, trei simboluri „Maimuță” vă vor aduce câștiguri de 5.000x.

Este un joc clasic de sloturi fără vreo caracteristică specială care să vă poată distrage din a roti tamburul. Totuși, dacă sunteți fan al sloturilor clasice, veți avea parte de distracție maximă și cu un pic de noroc, jackpotul progresiv poate fi al dvs.

Xuan Pu Lian Huan – Faceți cunoștință cu cele mai drăguțe animale ale Chinei

xuan-pu-lian-huan-3
Dacă vă plac sloturile cu teme orientale, atunci veți fi fericiți să aflați că Playtech a lansat un nou slot, Xuan Pu Lian Huan. Slotul se bazează pe o colecție de pui drăguți de animale și oferă o gamă de caracteristici bonus și jackpoturi progresive.

Este un slot de 5 tambururi cu 3 rânduri si până la 25 de linii de pariere. Tambururile sunt poziționate cu vedere la o stradă chinezească înconjurată de case și copaci. Sunt cinci simboluri cu miză mare: un stârc, un urs panda, o broască țestoasă, o maimuță și un tigru. Simbolurile cu miză joasă sunt cărțile de joc de la 9 la A, proiectate într-un stil oriental.

Simbolul wild înfățișează niște pisoi care se ascund într-un costum de dragon și va substitui toate simbolurile în afară de cartea de derutare, pentru a ajuta și pentru a forma câștiguri. Mai mult, se poate așeza peste toate tambururile și de fiecare data când ajută la formarea unui câștig, îl va dubla. Cartea de derutare este o colecție de artificii.

Dacă rotiți peste trei sau mai multe cărți de derutare cu artificii pe oricare dintre tambururi, începe jocul Baozhu Bonus. Veți începe cu 8 rotiri gratuite, completate de un multiplu de 2. Apoi, trebuie să mai dați peste încă două cărți cu artificii și veți câștiga 33 de rotiri gratuite, completate de un multiplu de 15. Mai mult decât atât, dacă dați peste încă trei cărți cu artificii în timpul jocurilor gratuite, veți primi în mod automat încă 15 și veți putea continua la infinit.

Acest slot este legat și de jocul Playtech Dragon Jackpot. Acest joc vă oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi progresive și poate începe oricând în timpul jocului dvs. Cel mai bine este că atunci când începe, este garantat câștigul unuia dintre jackpoturi. În joc trebuie să învârtiți roata norocului, ce conține diferite segmente colorate. Fiecare culoare reprezintă unul dintre jackpoturi iar dvs. veți câștiga jackpotul care îi corespunde culorii, odată ce ați aterizat de trei ori pe această culoare. Cel mai valoros jackpot este cel roșu, urmat de albastru, verde și galben.

Xuan Pu Lian Juan are o miză de pariere începând de la 0,01 £ până la 12,50 £ per rotire, așa că se potrivește oricărui buget. Există disponibil un câștig fix de 10.000x dacă obțineți 5 simboluri wild în linia de pariere. Tigrul și maimuța vă pot aduce până la 750x, broasca țestoasă până la 400x iar ursul panda și stârcul până la 250x. Cartea de derutare oferă câștiguri mari de până la 500x al pariului dvs. total.

Dacă vă surâde idea de a face o escapadă în China alături de câteva animale drăguțe, atunci încercați acest slot și cu puțin noroc vă vor ieși în cale jackpoturile Dragon.